Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács-Szõlõhegy

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 991
Voeg toe aan favorieten
1920

Beschrijving

Leuk vakantiehuis / wijnhuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: Supermarkten, buurtwinkels, ziekenhuis, scholen, eet- en drink gelegenheden, banken, een postkantoor, hotels en nog veel meer… De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaal baden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke huisje liggen!

Het wijnhuis is in een goede en direct bewoonbare staat heeft een woonoppervlakte van 30 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Dit wijnhuis is ook geschikt voor bewoning in de winter en is gelegen aan een geasfalteerde weg. Op de begane grond is er een woonkamer, een keuken en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping is er een open ruimte welke geschikt is voor 1 of 2 extra slaapkamers. In het souterrain heeft men ook nog de ruimte voor een extra kamer en uiteraard  is er ook een wijnkelder. Vanuit de overdekte serre  heeft men een mooi panoramisch uitzicht over de wijngaard. Het geheel staat op een praktisch perceel van 1000 m2 met veel fruitbomen en wijnranken.

Elektra, water is aanwezig  en de afwatering loopt via een septic tank. Verwarming via houtkachel en internet en tv aansluiting is mogelijk.

Een echt leuk en in goede staat verkerend wijnhuis met veel mogelijkheden gelegen in een mooie omgeving…ideaal om mee te beginnen!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 44266
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 30 m2
Perceeloppervlakte: 1,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 991
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Kabel tv/radio
Septische tank
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties