Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács-Szõlõhegy

Referentienummer: 956
Voeg toe aan favorieten
1801
Verkocht

Beschrijving

Charmant ruim wijn/vakantiehuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals:  Supermarkten, buurtwinkels, een ziekenhuis, scholen, eet- en drink gelegenheden, banken, een postkantoor, hotels en nog veel meer… De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke object liggen!

Het vakantie/weekendhuis is in een goede, volgens Hongaarse normen  staat en meteen bewoonbaar of bruikbaar, maar uiteraard kan een modernisatie geen kwaad. Met een woonoppervlak is 74 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een persruimte/wijnkelder, een hal, een ruime leefkeuken en een badkamer met toilet. Op de 1e verdieping zijn er 2 slaapkamers. Op het perceel van 2182 m2 staan fruitbomen en wijnranken.

Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk,

Werkelijk een leuk ruim wijn/vakantiehuis op een mooie locatie.

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 38545
Woonoppervlakte: 74 m2
Perceeloppervlakte: 2,182 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 956

Meer aanbod

Vergelijk Advertenties