Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács-Szölöhegy

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 953
Voeg toe aan favorieten
3136
Verkocht

Beschrijving

Uniek object op een ruim perceel!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten, buurtwinkels, een ziekenhuis, scholen, eet- en drink gelegenheden, banken, een postkantoor, hotels en nog veel meer… De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit prachtige object liggen!

Wederom een zeer interessant object gelegen in een prachtige omgeving. Het betreft 2 gerenoveerde wijnhuizen op een groot perceel. Het grote wijnhuis heeft 2 verdiepingen en er is een hal, keuken/woonkamer, een badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Het kleinere wijnhuis heeft 2 kamers. Uiteraard is er een wijnkelder met pershuis met al het benodigde materiaal aanwezig. Klaar voor gebruik. Er is in beide wijnhuizen de mogelijkheid om op de zolder extra leefruimte te realiseren. Het totale woonoppervlak is 80 m2.

Het geheel staat op een ruim perceel van 1 ha (10.000 m2) en er zijn ook diverse bruikbare bijgebouwen aanwezig.

Electra en water is aanwezig. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels en er is ook airco aanwezig. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Werkelijk een uniek object op een mooie locatie en dat gelegen in het wijngebied.

 

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 38550
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 10,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 1
Referentienummer: 953
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Airconditioning
Elektriciteit
Houtkachel
Septische tank
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Mohács-Szõlõhegy

€ 1 VERKOCHT
Leuk vakantiehuis / wijnhuis! In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interes [meer]
Leuk vakantiehuis / wijnhuis! In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interes [meer]
11 30 m2 1,000 m2meer

Vergelijk Advertenties