Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács–Szőlőhegy

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1086
Voeg toe aan favorieten
684
Verkocht

Beschrijving

Leuke vakantiewoning met een mooi uitzicht!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun. In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten, buurtwinkels, een ziekenhuis, scholen, eet- en drink gelegenheden, banken, een postkantoor, hotels en nog veel meer. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaalbaden! Szőlőhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke object liggen!

Dit leuke vakantiehuis/weekendhuis is gelegen in het wijngebied, maar de bereikbaarheid is redelijk goed. Het geheel is in een best goede staat maar een modernisatie kan uiteraard geen kwaad. Er is geen badkamer en toilet aanwezig dus deze zullen moeten worden geplaatst en dat geldt ook voor de afvoer en septic tank.

Het woonoppervlak is met 80 m2 groot en er zijn 2 verdiepingen. Op de begane grond een keuken/woon en eetkamer en op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers. De slaapkamers zijn via een trap buitenom te bereiken. Op het perceel van 3954 m2 staan veel fruitbomen en uiteraard ontbreekt een wijnkelder niet. Zittend op het balkon heeft u een mooi uitzicht!

Electra is aanwezig. Water is beschikbaar via een eigen waterput. Er is op dit moment ook geen afwatering en zal er een septic tank geplaatst moeten worden. Als verwarming dienen nu houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk!

Let op: dit wijnhuis valt onder de lange aankoopprocedure: https://hongarijehuis.nl/aankoop-procedure-buitengebied/!

Gewoon een leuk en ruim vakantie/weekendhuis op een mooie locatie en voor een top prijs!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 68491
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 3,954 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Referentienummer: 1086
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Balkon
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Water uit eigen bron
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties