Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács-Szőlőhegy

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1073
Voeg toe aan favorieten
764
Verkocht

Beschrijving

Mooi gelegen wijnhuis!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun. In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten, buurtwinkels, een ziekenhuis, scholen, eet- en drink gelegenheden, banken, een postkantoor, hotels en nog veel meer. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaal baden! Szőlőhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit unieke object liggen!

Het wijnhuis is in een redelijk/goede en direct bewoonbare staat, maar het geheel dient nog verder naar eigen smaak te worden afgemaakt. Maar alle voorzieningen zijn wel reeds voorhanden. Goed te bereiken via een geasfalteerde weg. Met een woonoppervlak van 32 m2 niet zo heel groot maar voor een 1 of 2 persoons huishouden groot genoeg en ook bewoonbaar in de winter. Op de begane grond is er een open ruimte met toegang tot de wijnkelder. Op de 1e verdieping is er een eetkamer, 2 kamers en een badkamer met toilet.  Op het perceel van 653 m2 staan ook nog wat bijgebouwen als opslag.

Leuk wijnhuis met potentieel, gelegen in het mooie wijngebied van Mohács met een prachtig panoramisch uitzicht!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 65886
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 32 m2
Perceeloppervlakte: 653 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1073
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties