Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács-Szölöhegy

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1018
Voeg toe aan favorieten
1941
Verkocht

Beschrijving

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: Supermarkten, buurtwinkels, een ziekenhuis, scholen, eet en drink gelegenheden, banken, een postkantoor, hotels en nog veel meer. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaal baden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke object liggen!

Het kleine en uit steen opgetrokken wijnhuis is in een goede staat, maar om er iets bewoonbaar van te maken dient er nogal wat aan te worden gedaan. Met een woonoppervlakte van 20 m2 is het spelen met de ruimte om een badkamer, een slaapkamer en een woonkamer/keuken te kunnen realiseren maar wellicht dat men de zolder kan gebruiken om daar 2 slaapkamers te maken waardoor er op de begane grond voldoende ruimte heeft. Maar 20 m2 blijft 20 m2! Uiteraard ontbreekt een mooie stenen wijnkelder niet en op het perceel van 2217 m2 staan fruitbomen en wijnranken.

Elektra is aanwezig, de watervoorziening loopt via een eigen watertank die gevuld wordt door regenwater. Er is geen afvoer aanwezig dus een septic tank dient te worden geplaatst.  Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Gewoon een wijnhuis aangeboden voor een spotprijs gelegen in het mooie wijngebied van Mohács!

LET OP: Geen lange aankoopprocedure!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 52509
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 20 m2
Perceeloppervlakte: 2,217 m2
Slaapkamers: 1
Referentienummer: 1018
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Water door regenwater
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties