Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács-Szölöhegy

€ 67.900
Referentienummer: 1004
Voeg toe aan favorieten
562
Nieuw

Beschrijving

Ruim woonhuis gelegen in het wijngebied!

In het zuiden van het comitaat Baranya ligt de leuke stad Mohács met een heel interessante historie. Mohács ligt pal aan de Donau en er is een veerboot over de rivier naar het comitaat Bács-Kiskun.

In de stad is alles te vinden wat men nodig heeft zoals: supermarkten, buurtwinkels, ziekenhuis, scholen, eet en drink gelegenheden, banken, postkantoor, hotels en nog veel meer… De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken. Niet te vergeten de vele wijngebieden en de diverse thermaal baden! Szölöhegy is het wijngebied van Mohács en laat nu hier dit leuke object liggen!

De, in 2003, gebouwde  woning is in een goede en direct bewoonbare staat en heeft door de bouw een ” eigen ” gezicht en uitstraling,  Het woonoppervlak is 150 m2 en er zijn 2 verdiepingen. Op de begane grond is er een hal, een badkamer, een toilet, 2 kamers en een open keuken met eetkamer en of woonkamer.  Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een 2e badkamer met toilet. Een inpandige garage en een balkon ontbreken ook niet en het geheel staat op een praktisch perceel van 827 m2.

Elektra inclusief krachtstroom is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op hout via een tegelkachel. Gas aansluiting is mogelijk. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Interessante ruime woning met een echt ” eigen ” gezicht gelegen in het mooie wijngebied van Mohács!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 50166
Prijs: € 67.900
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 827 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Referentienummer: 1004
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
centrale verwarming op hout
Elektra
Hongaarse tegelkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties