Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mohács

€ 94.995
Referentienummer: 1082
Voeg toe aan favorieten
1348
Euro

Beschrijving

Voor iemand die van een uitdaging houdt!

Een B&B, een hotel, een restaurant, een mini camping, iets in de toeristen sector of gewoon er zelf gaan wonen?  Dit is allemaal mogelijk met dit, toch wel, interessante object! Het gaat hier om een mooi vormgegeven hotel in de mooie wijnstreek van en in de buurt van Mohács namelijk Szőlőhegy. Er zijn hier vele mogelijkheden in de toeristische sector gelet op de centrale ligging ten opzichte van de Donau en de heuvels van de wijngebieden. De provinciale weg is ook nabij waardoor een bezoek aan de mooie stad Pécs makkelijk tot de mogelijkheden behoort. Natuur, ruimte, water, wijngebieden, heuvels en de grote steden binnen handbereik!

Het horeca object heeft een woonoppervlak van 220 m2 verdeeld over 2 verdiepingen. Op de begane grond is een restaurant met een mooi terras, een keuken (de professionele keuken is niet meer aanwezig) en diverse andere horeca ruimtes. Op de 1e verdieping zijn er 6 kamers, 2 badkamers en een toilet. Er is ook nog een separaat appartement voor de eigenaar. De staat van het geheel is gewoon redelijk/goed en netjes, maar moet wel weer bij de tijd gebracht worden en uiteraard dient er ook weer een nieuwe keuken geplaatst te worden, indien nodig.

Op het ruime perceel van 2718 m2 staan wat fruitbomen en er is genoeg ruimte voor een eigen parkeergelegenheid. Alles is voorhanden om er iets moois van te maken, ideaal voor iemand die de handen uit de mouwen steekt en met veel fantasie iets moois kan creëren. De centrale ligging van dit object geeft veel mogelijkheden: een B&B, een camping voor campers of gewoon als meer gezinshuishouden.

Water, elektra en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Echt een unieke kans om in Hongarije wonen en werken met elkaar te combineren!

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 67737
Prijs: € 94.995
Woonoppervlakte: 220 m2
Perceeloppervlakte: 2,718 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Referentienummer: 1082
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Gas
Gas verwarming
Gastenverblijf
Kabel tv/radio
Riolering
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties