Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mindszentgodisa

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 986
Voeg toe aan favorieten
4438
Verkocht

Beschrijving

Complete woning voor vriendelijke prijs.

 

Nabij de uitlopers van het Mecsek gebergte en omgeven door veel natuur ligt het middelgrote dorp Mindszentgodisa. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen voorhanden zoals: buurtwinkels, een postkantoor, een apotheek, een bank en wat eet- en drinkgelegenheden. De woning ligt op slechts een paar autominuten van het kuuroord Magyarhertelend, de wijngaarden van Gyümölcsény en het stadje Sásd, waar alle voorzieningen aanwezig zijn. Verder liggen de meren (inclusief het aquapark) van Orfű, en overige thermaal baden in de nabije omgeving. De mooie winkelstad Pécs is in een kleine 35 minuten te bereiken.

Ideaal voor natuurliefhebbers en mensen die van rust en ruimte houden, maar wel snel in de grote stad willen zijn.

De woning is in een redelijke staat en ook wel direct bewoonbaar. Om het naar West-Europese maatstaven geschikt te maken, zijn er wel wat kleine aanpassingen en moderniseringen nodig dus wel wat werk… maar daar is met de prijsstelling reeds rekening gehouden. De huidige eigenaar heeft inmiddels wel wat tegen het optrekkend vocht (bekend probleem in Hongarije) gedaan door ijzeren platen in de muren te laten slaan zodat het optrekkend vocht geen kans meer heeft. Dat is wel een pluspunt van deze woning!

Met een woonoppervlak van ongeveer 120 m2 is de woning lekker ruim en de indeling van de woning is praktisch ingedeeld: een entree, keuken met bijkeuken, woonkamer, 2 (slaap-)kamers, badkamer en een separaat toilet.

Het geheel staat op een ruim perceel van 3002 m2 en uiteraard ontbreken de bijgebouwen ook niet. De bijgebouwen zijn nog wel bruikbaar en interessant is dat een gedeelte van het perceel aan de zijkant ligt met een eigen ingang wat zorgt voor extra privacy en gemak voor de auto te stallen.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een tegelkachel gestookt op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke woning met veel mogelijkheden en dat op een leuke locatie en voor een scherpe prijs!

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 45121
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 3,002 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 986
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Riolering
Telefoon
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties