Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Miklósi

€ 27.000 vaste prijs
Referentienummer: 942
Voeg toe aan favorieten
1183
Gerenoveerd

Beschrijving

Mooie gerenoveerde boerderij te koop!

Centraal gelegen ten opzicht van het Balatonmeer meer ligt het kleine dorpje Miklósi. Hier zijn nog enkele minimale basisvoorzieningen aanwezig maar de grotere stad Tamási met haar bekende thermaalbad ligt op ongeveer 25 km. Uiteraard zijn er rond Miklósi diverse inkoopmogelijkheden. De omgeving is vlak en met veel weidse gebieden en met veel natuur omgeven. Het Balatonmeer is binnen een kleine 30 minuten te bereiken. In het dorp ligt ook een kleine en bekende mini camping gerund door Nederlanders. Het is een perfecte omgeving voor iemand die van het echte Hongaarse leven houdt!

Deze typisch Hongaarse boerderij, opgetrokken uit gemengd materiaal is in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlakte is ongeveer 95 m2 en er zijn 3 kamers en een badkamer met toilet. De kamers zijn ruim van opzet en gemiddeld 35 m2 en dat geeft de mogelijkheid om een van de kamers te splitsen in 2 kamers zodat men een extra slaapkamer heeft. Op dit moment heeft men een ruime woonkamer,  een slaapkamer, een leefkeuken en een badkamer met toilet.

Tijdens de renovatie is er rekening gehouden met het behouden van de authentieke details. Alles is vernieuwd, elektra en waterleidingen, in 2018 is de CV ketel vernieuwd en heel belangrijk: De muren zijn geïsoleerd met RVS platen zodat men nooit meer last heeft van optrekkend vocht! Het geheel, zowel binnen als buiten, zit strak in de verf.

Alle muren zijn voorzien van kunststof matten (geeft het leem de mogelijkheid om te “werken” zonder dat er meteen scheuren in het stukwerk komen) en daarna gestuukt en geverfd is. Het houtwerk is in 2019 opnieuw in de lak gezet. Op het gedeeltelijk omheinde perceel van 1906 m2 staan ook nog enkele bijgebouwen.

U ziet…: Instap klaar en zorgeloos wonen en dat in een typisch Hongaars dorp!

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

LET OP: Zelden zal men een boerderij vinden in deze goede staat en dat voor een zeer scherpe ( VASTE ) prijs!

 

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 37241
Prijs: € 27.000 vaste prijs
Woonoppervlakte: 95 m2
Perceeloppervlakte: 1,906 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 942
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties