Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Merenye

€ 11.111
Referentienummer: 939
Voeg toe aan favorieten
2788
Nieuw

Beschrijving

Kleine boerderij nabij het vismeer van Merenye!

Nabij de stad Szigetvár en centraal gelegen ten opzichte van de provinciale weg (6) ligt het kleine dorp Merenye. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig, maar alles is te krijgen in Szigetvár wat maar op een kleine 10 minuten ligt. De Aldi, de Lidl, de Tesco, de Spar en ga zo maar door.

Merenye is vooral bekend vanwege het vismeer en de vele mogelijkheden om te vissen. Er zijn ook reeds diverse commerciële bedrijven die visvakanties organiseren zoals The carp specialist!

De omgeving is redelijk vlak en met veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Merenye is goed.  Deze kleine boerderij is gelegen in een rustige zijstraat van de hoofdstraat en is in een goede (volgens Hongaarse normen) en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is met 56 m2 niet groot maar wel redelijk praktisch ingedeeld. Er is een gesloten galerij, een woonkamer, een keuken, een slaapkamer en een badkamer met toilet. Op het perceel van 2033 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een garage. De oude ramen zijn vervangen door kozijnen met dubbele beglazing en de binnenkant van de woning is geïsoleerd.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Ideaal als vakantiewoning en zeer geschikt voor verhuur aan mensen die van vissen houden. Klein maar fijn en dat voor een scherpe prijs!

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 35875
Prijs: € 11.111
Woonoppervlakte: 56 m2
Perceeloppervlakte: 2,033 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 939
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties