Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mekényes

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1003
Voeg toe aan favorieten
1959
Verkocht

Beschrijving

Geheel vrij gelegen boerderij met werk!
Precies gelegen tussen de steden Dombóvár en Bonyhád ligt het dorpje Mekényes, midden in een mooie omgeving omringt door vele typisch kleine Hongaarse dorpjes. In het dorpje zelf zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een kleine dorpswinkel, een soort van cafe/restaurant met terras en een sigaretten- en drankwinkel (Dohánybolt). Wil je grotere inkopen doen dan ben je binnen 35 minuten in Dombóvár waar werkelijk alles te krijgen is. De natuur is heuvelachtig en werkelijk met veel vrije natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Mekényes is goed.
Het interessante van deze boerderij is toch wel de unieke ligging. Gelegen aan het einde van het dorp en als laatste boerderij heeft men een ongelofelijke vrijheid en loopt men zo de vrije bossen, weilanden en natuur in. Het panoramische en vrije uitzicht aan de voorzijde en zijzijde is toch wel heel speciaal. De paarden lopen aan de voorzijde gewoon vrij rond zonder welke afrastering dan ook……heel apart. De boerderij is goed te bereiken via een geasfalteerde weg, alleen houdt deze precies op bij de buren, zodat de laatste meters een zandpad is van waar men zo de vrije natuur in loopt. Uniek is toch wel dat de boerderij midden op het perceel ligt en men rondom de boerderij kan lopen wat nog een extra ruimtelijk gevoel geeft.
De boerderij is geheel authentiek met alle daarbij behorende details, maar behoeft wel wat werk waaronder het vervangen van de oude elektra (alles functioneert nog gewoon) en de waterleidingen. Het dak is nog in een redelijk/goede staat wat men ook van de muren en fundering kan zeggen. Aan de achterzijde heeft de eigenaar een extra ruimte gebouwd die nog wel afgemaakt moet worden, maar ideaal is als extra gastenverblijf. Het woonoppervlak is ongeveer 100 m2 en er is een ruime woonkamer, een hal met badkamer en toilet, een tussenkamer, een keuken, wederom een tussenruimte met opslag en aan de achterzijde een ruime slaapkamer, vanuit de tussenkamer (nu de woonkamer) heeft men via openslaande deuren toegang tot een ruim overdekt terras aan de achterzijde met een prachtig panoramisch uitzicht. Het geheel staat op een perceel van 4252 m2
Elektra (prepaid) en water zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dienen houtkachels en een CV gestookt op hout via een kazán. Internet en tv aansluiting is mogelijk.
Een boerderij met werk, gelegen in een werkelijk prachtige omgeving met panoramisch uitzicht! En dat voor een topprijs!
De totale prijs omvat 2 percelen waarvan 1 perceel met de boerderij (4252 m2)  is en het andere perceel (1298 m2 en ook bouwgrond) in een andere straat ligt maar van dezelfde eigenaar is.
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 49988
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 5,550 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1003
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouw
Elektra
Houtkachel
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties