Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Máza

€ 1
Referentienummer: 918
Voeg toe aan favorieten
3032
Verkocht

Beschrijving

In een van de mooiste delen van het Mecsekgebergte in een groene straat gelegen, uitkijkend over een beekje, recentelijk volledig gerenoveerde traditioneel Hongaars woonhuis (woonboerderij).

De ruime woning is degelijk gebouwd en met goede materialen verbouwd, waarbij de authentieke stijl goed bewaard is gebleven. De combinatie met modern comfort geeft zowel het huis als het gastenhuis een heel eigen, warme sfeer. Het woonhuis beschikt over een woonkamer, ruime eetkeuken, een badkamer, toilet en 2 slaapkamers.

Het perceel is aan de voorzijde smal en loopt achterin breder uit, hier bevinden zich ook meerdere fruitbomen. Aan de woning vast is een zomerkeuken gebouwd met daaraan vast een leuke veranda waar je heerlijk kunt genieten van de tuin. In de tuin bevindt zich een volledig opgeknapt wijnhuisje, met daarin een mooie wijnkelder.

Het object is gelegen in een rustig deel van het geliefde dorp Máza, dat samen met het tweelingdorp Szászvár over een goed voorzieningenniveau beschikt. Vanuit de woning loopt men aan het einde van de straat direct de uitgestrekte natuur van de Mecsek in, met eindeloze wandel- en ruiterpaden, alsmede diverse mogelijkheden voor fietsen, mountainbiken, vissen enzovoort. Een kant-en-klaar huis voor wie direct wil genieten van modern Westers comfort, gecombineerd met de fraaie Hongaarse natuur, lage levenskosten en al het goede dat Hongarije te beiden heeft!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 33218
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 1,244 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 918
Terrassen: 1
Gemeubeld: Optie
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties