Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Magyaregregy

Referentienummer: 865
Voeg toe aan favorieten
1938
Verkocht

Beschrijving

Sfeervolle en comfortabele vrijstaande woning te koop in een van de mooiste gebieden van Hongarije!

 

Dit woonhuis is gelegen aan de rand van het zowel bij Hongaren als buitenlanders geliefde dorp Magyaregregy, omgeven door de uitgestrekte natuurgebieden van het Mecsek Gebergte in de zonnige Hongaarse provincie Baranya.  Magyaregregy (ongeveer 800 inwoners) ligt aan de voet van het oostelijke Mecsekgebergte aan de weg van Hosszúhetény naar Kárász, 15 km van Komló en ongeveer 35 km van Pécs. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig, zoals een winkeltje, een  restaurant en een kroegje. De prachtige burcht Máré Vár is zeker een bezoek waard.

 

Het degelijk gebouwde huis is door de Nederlandse bewoners in de loop der jaren volledig gerenoveerd en uitgebouwd en gelegen in een rustige straat.

Het huis is v.v. alle nutsvoorzieningen en direct bewoonbaar; verwarming middels cv op aardgas. Ind. (alles gelijkvloers, verdieping. is bergzolder): veranda, een ruime en gezellige woonkamer, 2 ruime slaapkamers, een sfeervolle eetkeuken (v.v. inbouwapparatuur), een badkamer met douche, wastafel en toilet.

 

Kortom een mooie woning voor een reële prijs.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 19156
Woonoppervlakte: 130 m2
Perceeloppervlakte: 695 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 865
Garages: 1
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Nee
Afstand tot de stad: 12 km

Vergelijk Advertenties