Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Magyaregregy

€ 1
Referentienummer: 865
Voeg toe aan favorieten
2900
Verkocht

Beschrijving

Nette ruime woning te koop in een van de mooiste gebieden van Hongarije!

Mooie gelegen in een heuvelachtige omgeving en met veel natuur omgeven ligt het middelgrote dorp Magyaregregy. In het dorp zijn nog alle basisvoorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels, een postkantoor en een kleine supermarkt. Uiteraard ontbreekt een plaatselijke kroeg ook niet.

Magyaregregy ligt aan de voet van het oostelijke Mecsekgebergte aan de weg van Hosszúhetény naar Kárász, 15 km van Komló en ongeveer 35 km van Pécs. U ziet mogelijkheden genoeg om lekker te winkelen. De omgeving kenmerkt zich ook voor de vele fiets en wandelroutes.

Dit ruime woonhuis is gelegen aan de rand van het zowel bij Hongaren als buitenlanders geliefde dorp Magyaregregy, omgeven door de uitgestrekte natuurgebieden van het Mecsek Gebergte in de zonnige Hongaarse provincie Baranya. Het degelijk gebouwde huis is door de Nederlandse bewoners in de loop der jaren volledig gerenoveerd en uitgebouwd en gelegen in een rustige straat, met uitzicht over een plantsoen.

Het speciale is toch wel dat men de galerij gesloten heeft met eigen ingang waardoor er veel extra leefruimte ontstaat. De woning ligt in de breedte op het perceel en is ongeveer 20 meter breed en 7 meter diep. Er zijn 2 slaapkamers, een ruime woonkamer, een leefkeuken, een badkamer met toilet, een ruime hal, een berging en een inpandige garage welke te bereiken is via de straat aan de voorzijde.

Vanuit het praktische perceel van 695 m2 heeft men een vrij uitzicht….ja, het perceel is niet groot maar het voordeel is wel dat men gewoon kan genieten van de “gratis” tuinen aan de achterzijde….wel het uitzicht en de vrijheid maar niet het onderhoud!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk en ook reeds aanwezig.

Nette en sfeervolle en met smaak gerenoveerde boerderij/woning voorzien van al het moderne comfort!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 19156
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 130 m2
Perceeloppervlakte: 695 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 865
Garages: 1
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Nee
Afstand tot de stad: 12 km
Bijgebouw
Centrale verwarming
Satelliet
Water

Vergelijk Advertenties