Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Mágocs

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 327
Voeg toe aan favorieten
5868
Verkocht

Beschrijving

Zeer interessant object !
In het mooie en goed ontwikkelde dorp Mágocs ,waar eigenlijk al alles te krijgen is, ligt dit interessant object met veel mogelijkheden. Mágocs is mooi centraal gelegen tussen Dombovar en Bonyhád (15 minuten) met alle voorzieningen en uiteraard zijn de thermaalbaden in Gunaras, Magyarhertelend ook op steenworp afstand te vinden. Alle grote supermarktketens zoals de Aldi, Lidl, Spar enzovoort liggen in de buurt. Er is ook een modern ziekenhuis en een nieuw gebouwd hotelcomplex. De prachtige winkelstad Pécs is ook in een klein uurtje te bereiken. Uiteraard een overvloed aan eet en drinkgelegenheden. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. Heerlijk veel ruimte en ideaal voor te fietsen en te wandelen.
Het object is er een met veel mogelijkheden en is nu in gebruik als (niet actieve) horeca en woonruimte. De huidige eigenaar was van plan om de horeca voort te zetten omdat het al vele jaren als horecagelegenheid in gebruik was en bij de Hongaren bekend was. Om dat te realiseren heeft men een geheel op zich zelf staand appartement gerealiseerd in het voormalig bijgebouw. Men zou het niet direct verwachten, maar in de boerderij is het horecagedeelte en is met weinig middelen en wat harde arbeid weer om te bouwen tot woonruimte waardoor men dan een ruime klassieke boerderij krijgt met een separaat appartement.
De boerderij heeft een woonoppervlakte van ongeveer 100 m2 en er zijn 3 gedeeltelijk open ruimtes, een badkamer met toilet en nog extra toiletten voor de gasten, een  keuken en een extra kamer (ideaal als slaapkamer) met eigen in/uitgang naar het overdekte terras. Via een eigen ingang is het appartement te bereiken, Het woonoppervlak is ongeveer 50 m2 en er is een ruime keuken met eet en woonkamer, een kleine studie hoek, een slaapkamer met badkamer en suite. Het dak is een jaar of 2 geleden geheel vernieuwd. Onder de boerderij is er nog een wijnkelder.
Op het zeer ruime overdekte terras is het heerlijk vertoeven en heeft men een mooi uitzicht over de achterliggende velden. Er is in de hal van de ingang naar het appartement nog een extra toilet. Aan de achterzijde is er ook nog een op zich zelf staand was gebouw met wasmachine, droger etc.. en opslag.
Het geheel staat op een ruim perceel van 2116 m2 waarvan een gedeelte in gebruik is door een boer zodat men daar geen omkijken naar heeft. Uiteraard kan men beschikken over het totale perceel als men dat zou willen.
Wat zijn de mogelijkheden van dit object:
– wonen in het appartement en een horeca gelegenheid (bar, restaurant, feestruimte) starten in de boerderij.
– boerderij aanpassen tot woning en daar gaan wonen en het gastenverblijf verhuren als vakantiewoning.
Elektra en water is aanwezig. De afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er houtkachels of kan men werken met paneelverwarming. Gas ligt in de straat en kan worden doorgetrokken naar de boerderij zodat men een CV kan aanleggen. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
In de prijstelling is reeds rekening gehouden met de extra kosten van het aanpassen van het horecagedeelte naar een woongedeelte en de prijs is vast!
Zeer interessant object met veel mogelijkheden om wonen en werken te combineren.
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 43466
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 2,116 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 327
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Kelder
Omheinde tuin
Riolering
Uitzicht op het meer
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Wijn kelder
Zolder

Vergelijk Advertenties