Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lápafő

€ 159.000
Referentienummer: 1099
Voeg toe aan favorieten
276

Beschrijving

Ruime majestueuze boerderij!

Op een prachtige groene en landelijke locatie in de Hongaarse heuvels, op de grens van Tolna en Somogy, ligt het kleine pittoreske dorp Lápafő met nog wat minimale voorzieningen, maar de grotere dorpen Nak en de kleinstad Igal liggen op een kleine 10 minuten. Hier zijn nog alle noodzakelijk voorziengen te vinden en in Igal ligt ook nog het bekende thermaalbad. De grotere steden Dombovar en Kaposvár liggen op een kleine 30 minuten per auto. Lápafő is gelegen in een landelijk en redelijk vlakke/glooiende omgeving te bereiken via landelijk wegen. Rust, ruimte en vrijheid zijn hier echt van toepassing. Heerlijk fietsen en wandelen en genieten van het landschap zover het oog reikt.

De majestueuze, gerenoveerde, L-vormige boerderij is in een goede en direct bewoonbare staat en voorzien van al het moderne comfort. Tijdens de renovatie zijn de authentieke details behouden wat een extra sfeer toevoegt en modern en authentiek op een goede wijze weet te combineren. Met een woonoppervlak van ruim 245 m2 zijn er veel mogelijkheden om wonen/werken te combineren of er met 2 gezinnen te wonen of zelfs iets moois te ontwikkelen in de toeristische sector. Er is reeds een ruim gastenverblijf en het perceel leent zicht uitstekend om aan de achterzijde 2 of 3 chalets te plaatsen. Doordat het, compleet nieuwe, zwembad midden op het perceel ligt kunnen de gasten van de chalets hier gebruik van maken zonder dat men inbreuk op privacy heeft. Het is maar gewoon een idee… 🙂

Het zijn eigenlijk 2 wooneenheden, verbonden door de garage, waarbij het voorste gedeelte het originele deel is en het achterste deel het gastenverblijf. Plattegrond met afmetingen en indeling staan bij de foto’s!

Hoofdgedeelte:

  • Een inkomhal, een keuken, een badkamer met toilet, een slaapkamer, een hal, een woonkamer, een eetkamer/slaapkamer en een tussenkamer/slaapkamer.
  • Over de gehele lengte is er een goed beloopbare en bruikbare zolder.

Gastenverblijf:

  • Een ruime woonkamer met open keuken, een badkamer met separaat toilet, een slaapkamer.
  • 1e verdieping, een overloop en de mogelijkheid voor een 2e slaapkamer.

Op het brede en geheel omheinde perceel van 3430 m2 staan nog diverse bijgebouwen waaronder een opslag, een geheel gerenoveerde wijnkelder met zitruimte en het compleet nieuw gebouwde  zwembad (7 x 3 x 1,5 m) met zuiveringsinstallatie en pomphuis. Uiteraard is er rondom het zwembad een terras aangelegd met blokhut voor opslag tuinset e.d.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er paneel verwarming en houtkachels waaronder een mooie en gerestaureerde tegelkachel. De elektra is uitgebreid tot het maximale wat hier mogelijk is, namelijk 3 maal 36 Amp. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Uiteraard ontbreekt een eigen waterput ook niet.

Het is een echt speciaal object met veel mogelijkheden met name de combi wonen en plattelandstoerisme kan zeer interessant zijn!

Documenten
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 70387
Prijs: € 159.000
Woonoppervlakte: 245 m2
Perceeloppervlakte: 3,430 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Referentienummer: 1099
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Internet mogelijk
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zolder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties