Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lánycsók 

€ 19.250
Referentienummer: 968
Voeg toe aan favorieten
1748
Prijsaanpassing

Beschrijving

PRIJSAANPASSING!!!!

Nette boerderij!

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals: supermarkten, een postkantoor, winkels, buurtwinkels, restaurants, een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Men kan vanuit Mohács het veer pakken over de Donau (2 maal per uur) en men is in het andere comitaat Bács-Kiskun en vergeet uiteraard de wijngebieden en de fietsroutes in de regio niet!  Ideaal dus!

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed want het dorp ligt aan de provinciale weg ( N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken.

Deze nette boerderij is opgetrokken uit steen en in een goede en direct bewoonbare staat. In de afgelopen jaren is de woning gedeeltelijk gerenoveerd en een deel van de ramen en deuren zijn reeds vervangen door kunststof kozijnen met dubbel beglazing. Een wat neutrale kleur verf kan geen kwaad want het is op dit moment nogal “kleurrijk”

Het woonoppervlak is 90 m2 en er is een hal, keuken/woon en eetkamer, een badkamer met toilet en 2 slaapkamers. Het geheel staat op een perceel van 1630 m2 en er zijn nog diverse bijgebouwen aanwezig waaronder een pershuis en een wijnkelder.

Elektra en water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV gestookt op hout.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een instap klare woning, geschikt voor permanente bewoning en zeer centraal gelegen ten opzichte van Mohács!

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 41413
Prijs: € 19.250
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 1,630 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 968
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Te Koop
Nieuw

Lánycsók

€ 40.500
Nette gerenoveerde woning! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók w [meer]
Nette gerenoveerde woning! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók w [meer]
31 90 m2 4,692 m2meer

Vergelijk Advertenties