Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lánycsók

€ 40.500
Referentienummer: 927
Voeg toe aan favorieten
1754
Nieuw

Beschrijving

Nette gerenoveerde woning!

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals: Supermarkten, postkantoor, winkels, buurtwinkels, restaurants, een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Men kan vanuit Mohács de veerboot  pakken over de Donau (2 maal per uur) en men is in het andere comitaat Bács-Kiskun . Vergeet uiteraard de wijngebieden en de fietsroutes in de regio niet!  Ideaal dus!

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed want het dorp ligt aan de provinciale weg ( N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken.

Deze gerenoveerde woning is opgetrokken uit steen en is  in een goede en direct bewoonbare staat. In de afgelopen jaren is de woning gedeeltelijk gerenoveerd en een deel van de ramen en deuren zijn reeds vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De elektra en waterleidingen zijn vernieuwd.

Het woonoppervlak is 90 m2 en er is een keuken/woon en eetkamer, badkamer met toilet en 3 slaapkamers. De keuken moet nog geplaatst worden. Het geheel staat op een ruim perceel van 4692 m2 en er zijn nog diverse bijgebouwen aanwezig.

Elektra ,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren.   Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een instap klare woning,geschikt voor permanente bewoning en zeer centraal gelegen ten opzichte van Mohács!

 

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34380
Prijs: € 40.500
Woonoppervlakte: 90 m2
Perceeloppervlakte: 4,692 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 927
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Lánycsók 

€ 22.750
Nette boerderij! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men al [meer]
Nette boerderij! Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men al [meer]
21 90 m2 1,630 m2meer

Vergelijk Advertenties