Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Lánycsók

€ 14.750
Referentienummer: 1058
Voeg toe aan favorieten
2123
Verkocht o.v.b
Euro

Beschrijving

Leuk wijnhuis !

Heel centraal gelegen aan de provinciale weg naar Pécs ligt de grotere plaats Lánycsók waar men alle voorzieningen voorhanden heeft zoals: Supermarkten, een postkantoor, meerdere winkels, buurtwinkels, restaurants en een dokter en een bank. De leuke plaats Mohács ligt maar op 7 km en is binnen 10 minuten te bereiken. De prachtige stad Pécs ligt op 25 km. Men kan vanuit Mohács het veer pakken over de Donau (2 maal per uur) en men is in het andere comitaat Bács-Kiskun en vergeet uiteraard de wijngebieden en de fietsroutes in de regio niet!  Ideaal dus!

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed, want het dorp ligt aan de provinciale weg (N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken.

Dit wijnhuis ligt in het wijngebied Kismérés en direct aan een geasfalteerde straat met alleen maar leuke kleine en grote wijnhuizen dus met de bereikbaarheid zit het wel goed. Het is echt een wijnhuizen straat ! Met een woonoppervlak van 40 m2 ideaal als vakantie/ weekendhuis. De aanbouw waar nu de keuken is gemaakt is van hout maar het wijnhuis zelf van steen. Er is een keuken, een badkamer met toilet, een woonkamer en een (slaap) kamer. Ramen en deuren zijn dubbel glas. Het geheel staat op 2 percelen van 2486 m2 in totaal. Smal en diep! Wijnranken en fruitbomen zijn er in overvloed.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuk wijnhuis gelegen in een echt “wijnhuizen straat ” vlakbij Mohács!

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 62691
Prijs: € 14.750
Woonoppervlakte: 40 m2
Perceeloppervlakte: 2,486 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1058
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties