Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Komlósd

€ 1
Referentienummer: 1008
Voeg toe aan favorieten
3614
Verkocht

Beschrijving

Super groot perceel met 3 woningen!

 

Op maar 9 minuten van de kleinstad Barcs ligt het klein en typisch Hongaars dorpje Komlósd. Er zijn nog minimale voorzieningen voorhanden maar Barcs (ruim 10.000 inwoners) ligt op korte afstand en daar is verder alles te krijgen en zijn alle voorzieningen voorhanden. Uiteraard zijn er diverse thermaal baden in de directe omgeving zoals Gyogyfurdo-barcs. Er zijn diverse lagere scholen in de directe omgeving namelijk o.a. in Csokonyavisonta op een kleine 3 km. De omgeving is redelijk vlak en ruimtelijk. De bereikbaarheid van en naar Komlósd is goed, ook met het openbaar vervoer (de bushalte is voor de deur). De Kroatische grens en de Drava rivier is ook binnen handbereik. Komlósd grenst direct aan het natuurpark.

Het is inderdaad een toch wel speciaal object want het gaat hier om 3 woningen (huisnummer 43-45-47) naast elkaar met nog extra percelen grond met een totaal van maar liefst 23.216 m2 (2.3 ha) binnen gebied, dus gewoon volledig op 1 naam te koop!  Alle woningen van het dorp liggen aan de doorgaande weg, dus ook deze 3, maar het de grondstukken zijn zo diep dat deze direct grenzen aan het natuurpark. Ideaal voor het houden van paarden, waarmee men dan zonder beperkingen en in alle vrijheid in de natuur kan rijden.

De 3 huizen verschillen nogal in staat. Een woning is grotendeels gerenoveerd en in een best goede en direct bewoonbare staat. Alleen de buitenkant dient nog te worden geverfd en enkele dakpannen dienen te worden vervangen. De 2e woning was jaren geleden gerenoveerd en gebruikt als gastenverblijf, maar behoeft inmiddels door de leegstand het nodige werk. Maar is wel te redden en voorzien van al het moderne comfort (gas, water en elektra). De 3e woning is onbewoonbaar en is puur gekocht omdat het een buurhuis betrof zodat men alles aaneensluitend heeft.

Woning op nummer 47 : Grotendeels gerenoveerd. Woonoppervlak ongeveer 100 m2.

  • Nieuwe elektra en waterleidingen, nieuwe ramen met dubbele beglazing en voorzien van nieuwe luiken, isolatie tussen de fundering en de muren tegen optrekkend vocht, goten geheel links en rechts van de woningen.
  • Woonoppervlak is ongeveer 100 m2 met een hal, een ruime slaapkamer, een slaapkamer, een ruime leefkeuken/ een woonkamer, een badkamer, een tussenhal met toegang tot de wijnkelder en het ruime overdekte terras.
  • Gas, water en elektra, gasconvectors, riool
  • Zeer hoge plafonds wat een majestueus gevoel geeft.

Woning op nummer 45 : vroeger gerenoveerd maar nu behoeft de woning werk! Woonoppervlak ongeveer 60 m2.

  • Er is wel nieuwe elektra maar een renovatie is wel nodig maar de basis is nog goed en de woning is wel nog direct bewoonbaar na een goede poetsbeurt.
  • Woonoppervlak ongeveer 60 m2, een overdekt terras, een leefkeuken, een badkamer, een woonkamer en een slaapkamer.
  • Gas, water en elektra, gasconvectors, riool.

Woning op nummer 43 : onbewoonbaar!

  • Woonoppervlak ongeveer 55 m2
  • Gas, water, elektra en riool.

Het oppervlak van 23.216 m2 bestaat uit maar liefst 7 percelen, 3 woningen en diverse bijgebouwen, grenzend aan het natuurpark en is gewoon binnen gebied en op 1 naam te koop!!!!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectors. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een unieke kans om veel grond te kunnen verkrijgen met woningen, geschikt voor vele doeleinden!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 50971
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 215 m2
Perceeloppervlakte: 23,216 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 1008
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Direct beschikbaar
Elektra
Gas verwarming
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Omheinde tuin
Panoramisch uitzicht
Riolering
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties