Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kölked-Erdöfü

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 923
Voeg toe aan favorieten
6450
Verkocht

Beschrijving

Klassieke Hongaarse boerderij!

Deze klassieke Hongaarse boerderij ligt in een prachtige natuurlijke omgeving in  het middelgrote dorp Kölked. In het dorp zijn nog alle voorzieningen aanwezig zoals een supermarkt, een buurtwinkel en een postkantoor. Het dorp ligt aan de ene kant aan de Donau en aan de andere kant aan de provinciale weg naar Mohács op  5 minuten en Pécs ligt op ongeveer 35 minuten. De omgeving is werkelijk heel mooi en zeer geschikt voor de echte natuurliefhebber. Vis, wandel, fiets- en jaagmogelijkheden zijn in ruime mate voorhanden! Het dorp ligt in het Duna-Drava-Nemzeti-park.

De klassieke boerderij is geheel gerenoveerd volgens Hongaarse normen en in een goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is ongeveer 108 m2 en kan worden uitgebreid met nog een 108 m2….Dus een potentieel van 216 m2! Er is een ruime woonkamer, eetkamer met keuken, 2 slaapkamers,1 kleine kamer en een badkamer met toilet. De boerderij is geschikt voor zowel permanente bewoning als vakantiewoning. Het achterste gedeelte is gedeeltelijk opgeknapt, maar moet nog verder worden afgemaakt. Er is zelfs een mooie klassieke Hongaarse “buik”kachel. Alle voorzieningen zijn aanwezig om er een geheel op zich zelf staand appartement/vakantiewoning van te maken. Op het perceel van 766 m2 staan nog enkele bijgebouwen en diverse fruitbomen. Het betreft hier wel buitengebied met een langere aankoopprocedure. Het direct aangrenzende perceel is van de gemeente en mag gebruikt worden zodat men een heerlijk breed perceel heeft.

Inmiddels staat de boerderij leeg maar is nog steeds in een goede en bewoonbare staat.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming dient een CV via een prachtige Hongaarse houtkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Mooie gedeeltelijk gerenoveerde klassieke boerderij gelegen in een natuurpark!

Documenten
Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32674
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 108 m2
Perceeloppervlakte: 766 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 923
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouw
Elektriciteit
Kabel tv/radio
Septische tank
Telefoon
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties