Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Klassieke Hongaarse boerderij met wat werk!

€ 49.500
Voeg toe aan favorieten
1283
Euro

Beschrijving

Nabij de mooie stad Pécs ( 30 km ) ligt het kleine dorp Szalatnak. Mooi gelegen in een heuvelachtige omgeving en omgeven met veel groen en natuur. Er is een goede doorgaande weg naar de omringende dorpen en ook naar Komló en Pécs. In het dorp zelf zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel, kroeg. Er is geen postkantoor meer maar de postbode komt aan de deur en men kan dan alle noodzakelijke dingen afhandelen zoals het doen van betalingen…gemak dient de mens! Het dorp maakt een nette en verzorgde indruk. Het is een geliefd dorp onder de Nederlanders en Belgen.

Deze typisch Hongaarse boerderij, opgetrokken uit steen en leem, is in een redelijk/goede en direct bewoonbare staat. Ja…..er is nog wat werk wat veelal cosmetisch is zoals stuck en verfwerk en wat verdere modernisatie maar de basis is gewoon goed! Het woonoppervlak is 124 m2 er er is een woonkamer, keuken, badkamer met toilet en 3 ( slaap ) kamers. Het geheel staat op een mooi en breed perceel van maar liefst 5073 m2 met panoramisch uitzicht omdat het ietwat glooiend is en het bovenste gedeelte wat hoger gelegen is. De garage is ongeveer 30 m2 en het terras is ook lekker ruim ( 38 m2 ) en uiteraard ontbreekt een wijnkelder ook niet.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectoren in 3 ruimtes en de resterende 2 hebben geen verwarming. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Nette klassiek Hongaarse boerderij met wat werk gelegen in een leuk dorp en mooie omgeving!

 

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Postcode: 7334
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 75058
Prijs: € 49.500
Woonoppervlakte: 124 m2
Perceeloppervlakte: 5,073 m2
Kamers: 2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas verwarming
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties