Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kisnyárád

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1023
Voeg toe aan favorieten
1985
Verkocht

Beschrijving

Twee aangrenzende boerderijen voor één prijs!

 

Zeer centraal gelegen ten opzichte van de stad ligt het kleine dorp Kisnyárád. Het is een actief en net dorp met vriendelijke mensen, maar de basisvoorzieningen zoals een buurtwinkel zijn niet meer aanwezig. Dit is geen enkel probleem want het grote dorp Lánycsók (5 minuten) en de stad Mohács (15 minuten) zijn makkelijk en goed te bereiken en hier zijn werkelijk alle voorzieningen aanwezig zoals supermarkten, winkels, eet- en drinkgelegenheden, artsen, een ziekenhuis, een apotheek, banken en ga zo maar door. Wel is het zo dat er een leuke manege in het dorp is waar men lekker kan paardrijden. De bereikbaarheid van en naar Kisnyárád is gewoon goed. Zelfs de prachtige winkelstad Pécs is makkelijk en binnen 45 minuten te bereiken. De omgeving is werkelijk prachtig met veel natuur en het heuvelachtige karakter van de omgeving zorgt voor mooi uitzicht! Uiteraard zijn de bekende wijngebieden en thermaalbaden ook op korte afstand en vergeet niet de M6 (autosnelweg) naar Boedapest. Welke op een kleine 10 minuten afstand ligt. Ideaal dus qua ligging….Centraal maar wel met veel rust ruimte en vrijheid.

Het komt niet vaak voor dat men in de gelegenheid is om 2 aangrenzende percelen en woningen (met een eigen kadastraal nummer) te kopen, maar hier krijgt men wel deze unieke kans! Gelegen in een doodlopende zijstraat en op het einde/begin van het dorp liggen deze 2 separate kadastrale percelen met op een een ruime woning met een totaal woonoppervlak van ongeveer 165 m2  en op het andere perceel staat een woning van ongeveer 68 m2. Echt een kans voor iemand die in een woning wil wonen en de ander woning wil verhuren of gewoon te gebruiken als gastenverblijf voor vrienden, familie of kennissen.

Er is nu van de buren een stuk grond van ongeveer 800 m2 gehuurd en ook geheel omheind en bijgetrokken bij de bestaande eigen tuin. Het eigen perceel heeft ook een met de auto begaanbare ingang met parkeerplaats aan de achterzijde van de boerderij.

Woning en perceel 1: (woon)oppervlak 165 m2 / perceel  703 m2

Deze klassieke boerderij, opgetrokken uit leem en steen, met een woonoppervlakte van ongeveer 165 m2 is in een goede en direct bewoonbare staat. De huidige eigenaren hebben er bewust voor gekozen om van 3 aaneensluitende kamers een ruime woonkamer te maken van maar liefst ongeveer 60 m2 wat voor Hongaarse begrippen zeer uitzonderlijk is. De woonkamer, met een uit/ingang naar de galerij, heeft veel natuurlijke licht inval en voelt in combinatie met de hoge plafonds buitengewoon ruim aan.  Vanuit de woonkamer komt men in een ruime leefkeuken met een eigen in en uitgang uitkomend op het zeer ruime en nieuw aangebouwde overdekte terras waar het heerlijk vertoeven is in alle jaargetijden.

Aangrenzend aan de keuken komt men in de ruime en moderne badkamer met aansluitend de ruime 1e slaapkamer met inloopkast en extra bergruimte. Een 2e slaapkamer (nu voor de honden) en extra ruimte is met een eigen ingang te bereiken en aansluitend aan de 1e slaapkamer.

Op het zeer praktische perceel van 703 m2 staan diverse bruikbare en in goede staat verkerende bijgebouwen van ongeveer 55 m2 en 24 m2. Het is heerlijk genieten onder de natuurlijke overkapping of op een van de aangelegde terrassen. Uiteraard ontbreekt een nieuw ( 2021 ) aangelegd zwembad met zuiveringsinstallatie ook niet en dat maakt het magische plaatje compleet…. en of dit nog niet genoeg is heeft men vanuit het terras een prachtig panoramisch uitzicht over het dorp.

Het afgelopen jaar zijn er door de eigenaren diverse renovaties gedaan waaronder: Het weghalen van diverse muren om een ruime woonkamer te realiseren, aanbouw van een zeer ruim overdekt terras, 2 compleet nieuw opgemetselde schoorstenen die aan alle nieuwe voorschriften voldoen, aanleg van een compleet nieuw zwembad met eigen zuiveringsinstallatie, buitenmuren geïmpregneerd tegen optrekkend vocht (moet alleen nog geschilderd worden) , slaapkamer met inloopkast gemaakt en ga zo maar door.

Woning en perceel 2: woonoppervlak 62 m2 / perceel 569 m2

Het aangrenzende separate perceel is 569 m2 groot en de woning heeft een woonoppervlakte van ongeveer 62 m2 en is geheel gerenoveerd en in een goede en direct bewoonbare of verhuurbare staat. Er is een ruime leefkeuken, een ruime slaapkamer en een badkamer met toilet. De tuin is mooi aangelegd en er zijn ook nog enkele bruikbare bijgebouwen van ongeveer 16 m2 met onder andere een overdekte pizzaoven met terras. Direct naast de woning is ook nog een bijgebouw van ongeveer 16 m2 met terras. Kenmerkend is toch wel de hoge mate van privacy wat men hier bij beide woningen heeft,

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels en is er paneelverwarming. Internet en tv aansluiting is aanwezig en ter overname!

Het is echt een unieke kans om iets moois te kopen met vele mogelijkheden en dat in een prachtige omgeving!

 

LET OP: omdat het nu winter is zijn er ook foto’s bijgevoegd van afgelopen zomer om een beeld te geven hoe mooi het dan is!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 53374
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 227 m2
Perceeloppervlakte: 1,272 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Referentienummer: 1023
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Panoramisch uitzicht
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijkbare Advertenties

Verkocht

Kisnyárád

€ 1 VERKOCHT
Twee aangrenzende percelen met 3 woningen voor één prijs!   Zeer centraal gelegen ten opzichte van de stad lig [meer]
Twee aangrenzende percelen met 3 woningen voor één prijs!   Zeer centraal gelegen ten opzichte van de stad lig [meer]
53 320 m2 2,360 m2meer

Vergelijk Advertenties