Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kisharságy

€ 1
Referentienummer: 901
Voeg toe aan favorieten
2357
Verkocht

Beschrijving

Prachtige gerenoveerde woning!

 

Nabij het kleine dorp Somogyhárságy  ligt het dorp Kishárságy. Het is een klein dorpje waar alle huizen aan een straat liggen. Er zijn nog enkele minimale basisvoorzieningen aanwezig maar er zijn in Somogyhárságy wat meer voorzieningen te vinden en dat is maar op 2 kilometer. De kleine stad Szigetvár is binnen 15 minuten te bereiken en daar zijn alle voorzieningen ruimschoots voorhanden. Zelfs de prachtige winkelstad Pécs is in een uurtje te bereiken. De omgeving van Kishárságy is met veel natuur omgeven en ook wat heuvelachtig. Het dorp grenst bijna aan het Zselici  natuurpark.

 

Deze unieke en geheel verbouwde woning heeft een woonoppervlak van ongeveer 150 m2 en het unieke is toch wel de aanbouw met het vele glas wat zorgt voor een sensationeel panoramisch uitzicht over het achterland. Er is een ruime woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet, serre met het uitzicht.

 

Op het ruime perceel van 8209 m2 staan nog enkele bijgebouwen waaronder een prachtig ruim overdekt terras en de tuin is met smaak aangelegd.

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels en een verwarming via paneelverwarming is ook mogelijk. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Prachtig gerenoveerde woning met sensationeel uitzicht in een rustig en net dorp maar de stad om de de hoek. Niet goedkoop maar werkelijk iedere € meer dan waard!

 

Deze woning en het uitzicht moet men persoonlijk met eigen ogen zien en dan is men verkocht!

 

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 30833
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 150 m2
Perceeloppervlakte: 8,209 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 901
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties