Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kecskemét–Katonatelep

€ 119.995
Referentienummer: 1101
Voeg toe aan favorieten
1007

Beschrijving

Nette, instapklare en zeer vrije gelegen woning!

Als onderdeel van de moderne stad Kecskemét is de deelgemeente Katonatelep een opkomend deel van het geheel, veel nieuwbouw en datgene wat er nieuw gebouwd is valt in de categorie luxe woningen en villa’s, wat aangeeft dat het een aantrekkelijke locatie is. Kecskemét  is met haar bloeiende  auto-industrie en legerbasis/vliegveld een welvarende stad geworden met veel groeimogelijkheden. De omgeving is vlak met veel bossen en een goede infrastructuur. De bereikbaarheid van en naar Kecskemét is zeer goed.

Dat gezegd hebbende is er in de directe omgeving wel nog veel ruimte en valt er veel onder het buitengebied. Wil men rust, ruimte en comfort van alle moderne voorzieningen dan zit men in Kecskemét–Katonatelep op de juiste plek. Vanuit Katonatelep tot het centrum van Kecskemét is het ongeveer 11 minuten en zelfs makkelijk per fiets te doen! In Katonatelep zelf zijn alle noodzakelijke voorzieningen voorhanden waardoor het een zeer gewilde omgeving is en laat nu hier deze interessante, nette, instapklare en vrij gelegen woning liggen.

De woning, opgetrokken uit leem en Tondach NF 30 blokken, is officieel een Tanya en is in 2010 geheel gerenoveerd en toen gedeeltelijk afgebroken en opnieuw opgebouwd, maar dan met een moderne uitstraling. Via een zandweg van ongeveer 500 meter komt men bij de woning die omringt is door vrije natuur met ver uitzicht over de velden. Met een woonoppervlak van ongeveer 125 m2 verdeeld over 2 verdiepingen zeer geschikt als familiewoning en voor permanente bewoning. De woning is te bereiken via de zandweg, maar ook via de ingetekende weg  (út 044/455) wat nu nog gewoon gras is, maar waarvan men deeleigenaar wordt bij aankoop woning.

Begane grond: ongeveer 85 m2

  • Een open keuken met woonkamer met openslaande deuren naar een overdekt terras, een slaapkamer/kantoor en een badkamer met toilet.

1e verdieping: 40 m2

  • Een overloop, 2 ruime slaapkamers waarvan de grootste slaapkamer makkelijk en zonder veel kosten gesplitst kan worden zodat men 3 slaapkamers heeft.

Het geheel staat op een ruim perceel van 6000 m2 waarvan ongeveer de helft is omheind. In het ruime bijgebouw van ongeveer 24 m2 staat de centrale houtkachel waarmee de CV wordt verwarmd en is er nog meer dan genoeg ruimte voor opslag en of hobbyruimte. Er zijn 2 waterputten op beide percelen.

Elektra (32 amp.) en water komt via een eigen put van 39 m diep en wordt via een hydrofoorpomp de woning in gebracht. Als afwatering zijn er 2 septic tanks met overloop. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk. Als extra is er airco en een houtkachel voor de gezelligheid.

Instap klaar, modern, voorzien van al het moderne gemak en geheel vrij gelegen!

Let op: deze woning valt onder de lange aankoopprocedure wat sinds kort in deze specifieke regio teruggebracht is van 10/11 maanden naar ongeveer 5 maanden!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 70910
Prijs: € 119.995
Woonoppervlakte: 125 m2
Perceeloppervlakte: 6,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1101
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouw
Bijgebouwen
centrale verwarming op hout
Elektra
Elektriciteit
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water uit eigen bron

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties