Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kápolnásvisnye

€ 1
Referentienummer: 1041
Voeg toe aan favorieten
2341
Verkocht

Beschrijving

Prachtig gelegen in de natuur!

 

Gelegen in een prachtige natuurlijke en heuvelachtige omgeving ligt het piepkleine dorp Kápolnávisnye. Het is werkelijk maar 1 straat met een kleine 25 woningen, met geen verdere voorzieningen, maar de natuur maakt heel veel goed! Natuur, natuur en nog eens natuur, privacy, privacy en nog een privacy, rust, rust en nog eens rust, dat is de juiste omschrijving van de ligging. Het natuurpark om de hoek en men kan hier wandelen, fietsen, vissen en jagen zoveel men wil.

De geïsoleerde ligging is niet voor iedereen maar iemand die rust, ruimte, natuur en vrijheid zoekt is dit plekje wel ” the place to be”  In een straal van 10 km zijn er toch voldoende voorzieningen en zelfs de golfbaan in Hencse ligt op een kleine 5 km. In Visnye zelf is nog een buurtwinkel, maar als u echt wilt gaan winkelen dan moet u toch naar Kaposvár , Szigetvár, Pécs  of Nagyatád, deze zijn allemaal te bereiken binnen een uurtje, Pécs is iets verder.

De woning is eind jaren ’90 nieuw gebouwd en is in een goede en direct bewoonbare staat.  De woning is voorzien van nieuwe elektra (32 Amp), waterleidingen en  er zijn kunststof kozijnen met dubbele beglazing voorzien van horren en luiken.  Met een woonoppervlak van ongeveer 85 m2 ruim genoeg en de “flow” in de woning is plezierig en praktisch. U komt binnen in een ruime leefkeuken met aan de linkerzijde een badkamer en een apart toilet. Vandaar uit kunt u rechts de ruime woonkamer in en er zijn 2 slaapkamers. De tussenruimte is nu in gebruik als opslag en natte ruimte, maar er kan heel makkelijk en met weinig kosten een 3e slaapkamer van gemaakt worden.  Aansluitend aan de woning is er een garage en opslagruimte. Op het ruime en brede perceel van 5848 m2 staan veel bomen en is volledig opgenomen in de natuur.

Elektra is aanwezig en er is een eigen waterput vanwaar het water via een hydrofoor pomp de woning in komt. De afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er in ieder ruimte prachtige originele en typisch Hongaarse tegelkachels. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Perfect voor iemand die van rust, veel natuur, ruimte en privacy houdt en het een uitdaging vindt om bijna in ” the Middle of Nowhere” te wonen!

Let op: deze woning valt onder de lange aankoopprocedure.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 58640
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 85 m2
Perceeloppervlakte: 5,848 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1041
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Garage
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties