Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kálmáncsa

€ 27.500
Referentienummer: 1005
Voeg toe aan favorieten
363
Verkocht o.v.b

Beschrijving

Gerenoveerde woning met fantastisch uitzicht!

 

Diep in het zuiden van Hongarije ligt het typisch Hongaars plattelands dorp Kálmáncsa. Het dorp heeft nog diverse belangrijke voorzieningen zoals een dokterspost, een supermarkt, een buurtwinkel, een basisschool, kinderopvang en een postkantoor,  dus eigenlijk hoeft men het dorp niet uit voor de dagelijkse benodigdheden. De stad Barcs ligt op een kleine 15 minuten, Szigetvár (via Lad) op 25 minuten en het grote dorp Szulok op precies 5 minuten en is ook goed met de fiets te doen. Kálmáncsa is een ruim opgezet agrarisch dorp met een gemengde bevolking en is met veel ruimte en natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar het dorp is goed en er is ook een eigen busverbinding. In het dorp zelf wonen diverse Nederlander en Belgen permanent of semi-permanent.

Het gaat hier om het laatste huis van de doodlopende straat met een werkelijk uniek en panoramisch uitzicht over de velden en bossen en men ziet hier nog echt de herten en zwijnen en soms een wolf in alle vrijheid voorbij komen…….Hoeveel natuur wilt u hebben? De weg is tot aan de woning goed geasfalteerd en vandaar uit loopt men zo via het zandpad de wijde natuur in. Men heeft hier toch wel de meest maximale vrijheid en privacy die man kan wensen maar.

De woning, gebouwd volgens de ingemetselde omlijsting in 1968, is in de afgelopen 4/5 jaar volledig gerenoveerd, althans het woongedeelte en is in een goede en direct bewoonbare staat. U hoeft alleen nog de buitenkant verven in de kleur die u graag wil. Het dak, elektra en water is geheel vernieuwd en door de gehele woning is de neutrale en mooie tegelvloer doorgetrokken. Het woonoppervlak is ongeveer 80 m2 en er is een hal, een ruime woonkamer met open keuken en bijkeuken, een badkamer met toilet en een ruime slaapkamer. Direct aansluitend is er een zomerkeuken (met water en elektra en afvoer) die makkelijk bij de woning kan worden getrokken als 2e slaapkamer en dan kan de reeds bestaande badkamer dienen als badkamer ensuite. Uiteraard ontbreken de typisch Hongaarse bijgebouwen ook niet. Het geheel staat op een gedeeltelijk omheind perceel van 2868 m2 wat direct grenst aan het open veld waardoor men eigenlijk ” onbegrensde ” tuin heeft qua gevoel.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een goede houtkachel en paneelverwarming. Er is geen gas in de straat. Internet, glasvezel is aanwezig en tv aansluiting is mogelijk.

Leuke instapklare woning op een unieke locatie met een nog unieker uitzicht! De foto’s spreken meer dan voor zich maar men moet dit echt met eigen ogen zien om het echt te voelen!

LET OP: de woning is beschikbaar vanaf 30-03-2022 !! (of eerder als de huidige eigenaren ook eerder in hun nieuw aangekochte woning kunnen)

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 50479
Prijs: € 27.500
Woonoppervlakte: 80 m2
Perceeloppervlakte: 2,868 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1005
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties