Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Kalaznó

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1071
Voeg toe aan favorieten
1544
Verkocht

Beschrijving

Ruime charmante en sfeervolle boerderij!

Gelegen tussen Tamási en Szekszárd (de hoofdstad van Tolna) en dicht aan de provinciale weg (65) ligt het kleine dorp Kalazno. In het dorp zijn nog enkele minimale voorzieningen aanwezig, maar voor het echte winkelen bent u binnen een kleine 25 minuten in zowel Tamási en Szekszárd. Hier heeft men veel winkel-, eet- en drink mogelijkheden. De omgeving kenmerkt zich door het heuvelachtige en de natuur en bossen. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. In deze regio zijn er ook diverse bekende wijngebieden met heerlijke wijn en vergeet ook de thermaal baden niet. In het dorp wonen inmiddels enkele Nederlanders, Belgen en Duitsers permanent of semipermanent. Het dorp is ook zeer in trek bij Hongaren uit Boedapest die in deze mooie omgeving een vakantie/weekendhuis hebben.

Het gaat hier echt om een charmante, sfeervolle en zeer ruime boerderij met veel authentieke details, maar wel met al het moderne comfort. Feitelijk zijn het twee wooneenheden. Het geheel is met smaak en behoud van authentieke details verbouwd en gerenoveerd. De elektra is nieuw, de waterleidingen zijn in goede staat en het dak is 3 jaar geleden geheel gerenoveerd. In totaal zijn er 4 kamers, 2 badkamers met toilet, een keuken, een bijkeuken, een galerij met hal en een woon/eetkamer verdeeld over het  175 m2 woonoppervlak! Paneeldeuren en kozijnen, een buikkachel en typische bakoven zijn behouden en gerenoveerd en in goede en bruikbare staat. De boerderij, gebouwd in 1942, staat onder monumenten toezicht. Op het ruime perceel van 2452 m2 staan diverse zeer bruikbare bijgebouwen waaronder een stal voor paarden en er bestaat de mogelijkheid om extra grond erbij te pachten! Ideaal voor paardenliefhebbers.

Elektra, gas en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er CV op gas en via gasconvectors. De buikkachel en bakoven kunnen ook als (bij)verwarming dienen.  Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Een instap klare ruime boerderij met veel authentieke details in een mooie natuurlijke omgeving en toch nabij de grote stad.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 65551
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 175 m2
Perceeloppervlakte: 2,452 m2
Kamers: 4
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Referentienummer: 1071
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Gastenverblijf
Gedeeltelijk gerenoveerd
Hongaarse tegelkachel
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties