Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Ivándárda

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 194
Voeg toe aan favorieten
8862
Verkocht
MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Beschrijving

Vrij met weids uitzicht gelegen ruim Hongaars woonhuis op zeer ruim perceel, op de grens van Hongarije en Kroatië, niet ver van de Wijnstraat Villány-Siklós en de Donau TE KOOP, TE HUUR en middels HUURKOOP! Het idyllische dorpje, waar de dorpsstraat aan weerszijden van een beekje loopt, heeft lange tijd nadeel ondervonden van de ligging aan de grens, doch op korte termijn zal hier verandering in komen, nu de nieuwe autosnelweggrensovergang (E73 Boedapest-Osijek-Zagreb/Sarajevo/Belgrado-Athene/Istanboel) tussen Hongarije en de nieuwe EU-lidstaat Kroatië op slechts enkele kilometers van de woning even buiten Ivándárda in voorbereiding is, met een eigen ontsluiting. Dit maakt de woning ook zeer zeker geschikt als beleggingsobject, met name vanwege het ruime perceel van ca. 7000 m² (!) met binnenplaats, fruitbomen, tuin, bijgebouwen (schuur, stal en wijnkelder) en akker; er bestaat de mogelijkheid verder bij te bouwen, of bijvoorbeeld iets te ontwikkelen voor de recreatie (mini-camping, manege, B&B). De karakteristieke woning zelf heeft een opp. van ca. 110 m², met een entree, ruime veranda, eetkamer met keuken, woon-/slaapkamer, 2e slaapkamer, en ruimte voor een badkamer en toilet. Aan de achterzijde is eventueel ruimte voor extra kamers. De woning verkeert technisch in redelijke toestand, met name de belangrijkste onderdelen zijn goed, maar dient verder wel gerenoveerd en gemoderniseerd te worden. Alle voorzieningen, waaronder waterleiding, riolering, kabel-tv, telefoon en gas reeds op perceel aanwezig.
Dit object is gelegen in een rustige, doodlopende straat in het leuke dorpje Ivándárda, letterlijk op de grens met Kroatië: het is het laatste huis in de laatste straat van het laatste dorpje tot aan de grens. Het heuvelige landschap biedt diverse meren en bossen. Ivándárda (ca. 300 inw.) is al een oud dorp met nog een deels Duitstalige bevolking en beschikt zelf ook over enkele basisvoorzieningen, waaronder een levensmiddelenwinkel (bij de woning om de hoek), een busverbinding, huisartsenpost en dorpshuis.
Diverse mogelijkheden om er iets van te maken – nu, of in de toekomst, voor rust- en ruimtezoekers. Met het oog op de nieuwe infrastructuur wellicht ook interessant voor toeristische doeleinden (klein pension, gastenkamers etc.).

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 24492
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 6,940 m2
Slaapkamers: 2
Referentienummer: 194
Terrassen: 1
Garages: 1
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Ja
Afstand tot de stad: 15 km
Bijgebouw
Elektriciteit
Gas
Riolering
Telefoon
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties