Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Ibafa

€ 33.500
Referentienummer: 945
Voeg toe aan favorieten
1784

Beschrijving

Degelijke L-vormige boerderij!

Dicht bij de stad Szigetvár (ongeveer 18 km) ligt het kleine (eind)dorp Ibafa. De omgeving is heuvelachtig en rustig. Het dorp ligt tussen de Transdanubian heuvels en het de heuvels van Zselic. De weg er naar toe is alleen al prachtig en rustgevend! Ibafa ligt in een gebied met veel kleine en kleinere echte Hongaarse dorpjes.

Men kan hier echt tot rust komen zonder dat men zich volledig afgezonderd voelt. In het dorp is een klein buurtwinkeltje maar in Szigetvár (15 minuten) zijn al meer winkels zoals de Spar, de Aldi, de Lidl en de Penny. Hier zijn ook diverse leuke eet- en drinkgelegenheden. Wilt u wat meer winkelen dan zijn de steden Pécs en Kaposvár makkelijk en goed binnen een kleine 35 minuten te bereiken.

Deze L-vormige boerderij, volledig van steen, is in een goede staat (volgens Hongaarse normen), maar kan wel een modernisatie gebruiken, maar het voordeel is wel dat alle voorzieningen reeds voorhanden zijn en deze modernisatie niet zo heel veel hoeft te kosten maar dat is uiteraard afhankelijk van uw eigen wensen. Het woonoppervlak is 94 m2 en er is een woonkamer, 3 slaapkamers, een keuken en een badkamer met toilet. Het dak is vernieuwd en de badkamer is ook tamelijk recent vernieuwd.

Op het ruime perceel van 6588 m2 staan diverse bijgebouwen, waaronder een ruime stal, een zomerkeuken, een garage en een wijnkelder.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een grote septic-tank. Als verwarming is een CV op hout en is er ook een Hongaarse tegelkachel. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Een boerderij met veel mogelijkheden en dat gelegen in een prachtige en heuvelachtige omgeving.
Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 37544
Prijs: € 33.500
Woonoppervlakte: 94 m2
Perceeloppervlakte: 6,588 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 945
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties