Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Homorúd

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1012
Voeg toe aan favorieten
2236
Verkocht

Beschrijving

Luxe en zeer ruime woning!

Diep in het zuiden van Baranya en op de de grens van Kroatië ligt het dorp Homorúd. Hier zijn nog alle voorzieningen voorhanden die nodig zijn voor het dagelijkse leven. Een supermarkt, een buurtwinkel, een bank en postkantoor. De ligging is centraal gelegen ten opzichte van de leuke en welvarende stad Baja. De gezellige stad Mohács is binnen 15 minuten te bereiken (10 km) en de prachtige stad Pécs binnen 45 minuten via de provinciale weg. Maar eerst met de veerpond over de Donau naar Mohács. De omgeving is landelijk en men heeft veel rust en vrijheid. Homorúd ligt in het gedeelte van Baranya dat via het veerpond van Mohács (2 maal per uur) te bereiken is en is een onderdeel van het Donau Dráva National park. Vandaar uit bent u  zo in het andere comitaat Bács-Kiskun. Kenmerkend voor deze omgeving is toch wel het feit dat er weinig huizen per km2 zijn en u daardoor veel rust en privacy heeft.

Deze luxe woning is geheel gerenoveerd en in een zeer goede en direct bewoonbare staat. De renovatie is gedaan op een manier die voldoet aan de West-Europese normen. Het woonoppervlak is maar liefst 168 m2 en er is een hal, een eetkamer, een keuken, een badkamer, een separaat toilet, een woonkamer, een opslagruimte, een wasruimte, een kelder en 3 slaapkamers. Aangesloten zijn er maar liefst 3 garages en het geheel staat op een ruim perceel van 2465 m2. De tuin is mooi aangelegd en is toegankelijk via een elektrische poort. Onder het overdekte terras is het heerlijk genieten van een echt Hongaars wijntje. Op het perceel staat ook nog een houten opslagruimte en er zijn 2 waterputten.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas. Internet en tv is mogelijk.

Ideaal voor permanente bewoning en voor mensen die van ruimte en vrijheid houden!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 51826
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 168 m2
Perceeloppervlakte: 2,465 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1012
Terrassen: 1
Garages: 3
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Alarm
Bijgebouwen
Centrale verwarming
Elektra
Garage
Gas
Gerenoveerd
Internet mogelijk
Kelder
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties