Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Hobol

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 944
Voeg toe aan favorieten
7285
Verkocht

Beschrijving

 

Ruime woning met zwembad in een leuk dorp!

In het zuiden van het comitaat Baranya en in een mooie natuurlijke omgeving met wat heuvels en veel weiden en grasvelden ligt het middelgrote dorp Hobol. Het dorp is goed onderhouden en alle basisvoorzieningen zijn aanwezig zoals een supermarkt, een dorpswinkel, een postkantoor en uiteraard een café. Al met al een mooie omgeving om te wonen met veel ruimte. Szigetvár (12.000 inwoners) is ook makkelijk en binnen 5 minuten te bereiken. Hier zijn vele winkels waaronder de Aldi, de Lidl, de Penny, de Spar en de Tesco. Uiteraard zijn er in Szigetvár leuke eet- en drinkgelegenheden. De prachtige stad Pécs is in 50 minuten te bereiken. Er zijn diverse thermaalbaden in de directe omgeving.

Deze in 1970 gebouwde zeer ruime woning, opgetrokken uit steen, is in goede en direct bewoonbare staat. Het woonoppervlak is 228 m2 en is verdeeld in 2 op zich zelf staande woongedeeltes. Het grote woongedeelte is 135 m2 en er zijn 3 kamers, een woon/eet kamer met open keuken, een badkamer met toilet en een extra was gedeelte. Het kleinere woongedeelte is 93 m2 en daar zijn 2 kamers, een woon en eetkamer, een badkamer met toilet en een extra zolder van 36 m2 met balkon.

Op het ruime perceel van 6134 m2 staan 3 garages en en de tuin is netjes aangelegd. Het mooie zeer ruime terras met zwembad maakt het plaatje compleet.

Het is echt een woning met weinig werk (alleen misschien verven in een wat neutralere kleur) en met vele extra mogelijkheden.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op hout. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Zeer geschikt voor permanente bewoning en dat in een mooie en goed verzorgd dorp en ook nog nabij de stad. Wat wil men nog meer?

 

 

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 37417
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 228 m2
Perceeloppervlakte: 6,134 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Referentienummer: 944
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouw
Centrale verwarming
Elektriciteit
Gas
internet
Septische tank
Water
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties