Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Himesháza

Referentienummer: 922
Voeg toe aan favorieten
2651
Verkocht

Beschrijving

Nette boerderij in een leuk dorp!

 

In het middelgrote dorp Himesháza zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, een buurtwinkel, een dokter, een postkantoor en een bank. Het dorp ligt centraal tussen Mohács op 17 km en 25 minuten rijden en Pécs zo’n 45 minuten rijden en op zo’n 35 minuten afstand. Beide plaatsen zijn leuk om te winkelen en in Mohács kan met een boottocht maken over de Donau. Nagybajom en het aquapark zijn binnen 15 minuten te bereiken. Himesháza is een echt net verzorgd dorp!

Het gaat hier om een ruime boerderij met een woonoppervlak van 117 m2. Er is een ruime hal, een woonkamer, een keuken, 3 slaapkamers en een badkamer met toilet. Er is een ruim overdekt terras en op het perceel van 2800 m2 staan nog enkele bijgebouwen waaronder een zomerkeuken en een wijnkelder met pershuis.

De boerderij, opgetrokken uit steen, is gelegen op het einde van het dorp in een rustige straat. Men heeft hier nog rust en ruimte en het centrum van het dorp is makkelijk te bereiken.

Het geheel is in een goede en direct bewoonbare staat, maar kan uiteraard wel een modernisatie gebruiken om alles weer naar de huidige tijd  te krijgen. De vloeren zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk voorzien van tegels. Diverse authentieke details zijn nog bewaard gebleven.

 

Elektra, water en gas zijn aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er gasconvectoren. internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32658
Woonoppervlakte: 117 m2
Perceeloppervlakte: 2,800 m2
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 922
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektriciteit
Gas
Septische tank
Water

Vergelijk Advertenties