Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Györe

€ 37.500
Referentienummer: 950
Voeg toe aan favorieten
1823
Nieuw

Beschrijving

Leuke boerderij gelegen aan een park!

Heel mooi gelegen in een natuurlijke en heuvelachtige omgeving ligt het dorp Györe. Hier zijn nog diverse voorzieningen aanwezig zoals een buurtwinkel en een kroeg. Het grote dorp Máza (ongeveer 1300 inwoners) ligt op 4 minuten, Szászvár op 8 minuten  en de stad Bonyhád is in een kleine 15 minuten te bereiken. De bereikbaarheid van en naar Györe is gewoon goed, ook via openbaar vervoer. Veel natuur,rust en ruimte!

De boerderij is in een tamelijk goede en direct bewoonbare staat en heeft een woonoppervlak van ongeveer 96 m2 en er zijn 2 kamers, een keuken en een badkamer met toilet. Op het perceel van 960 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een stal van 60 m2 en een extra gebouw wat vroeger het museum van Györe was. Wel een leuk detail en zeer geschikt om daar een extra gastenverblijf van te maken.  In het recente verleden is het dak met het onderdak volledig vernieuwd.

Het speciale aan deze boerderij is toch wel dat het aan aan park ligt.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er houtkachels. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke boerderij met historische waarde en dat gelegen in een net dorp omgeven door veel natuur en in een heuvelachtige omgeving!

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 38066
Prijs: € 37.500
Woonoppervlakte: 96 m2
Perceeloppervlakte: 950 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 950
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties