Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Gyód

€ 36.500
Referentienummer: 919
Voeg toe aan favorieten
3929

Beschrijving

Leuke boerderij nabij Pécs!

Op maar 8 km van de prachtige stad Pécs ligt het middelgrote en nette dorp Gyód. Hier zijn nog alle basisvoorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel en een kroeg. Men is binnen enkele minuten in Pécs en er gaat een goed openbaar vervoer naar de stad. Het dorp zelf is een net en verzorgd dorp.  De omgeving is ietwat heuvelachtig omdat het Mecsek gebergte in de buurt is.

Deze boerderij, volledig opgetrokken uit steen, heeft een woonoppervlakte van 85 m2 en er is een hal, een woonkamer een keuken met opbergruimte, een badkamer met toilet en nog een grotere kamer en een kleine kamer en is geschikt voor permanente bewoning. Het geheel is reeds gerenoveerd (volgens de Hongaarse normen) en in een direct bewoonbare staat. Het dak, de keuken en de badkamer zijn gerenoveerd en er is reeds dubbele beglazing. De vloeren zijn gedeeltelijk van hout en gedeeltelijk van tegels. Er zijn nog veel authentieke details aanwezig. De ligging van deze boerderij is rustig en met natuur omgeven.

Op het perceel van 1290 m2 staan nog enkele bijgebouwen waaronder een garage.

Elektra,water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er nu gasconvectoren. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Doordat de boerderij onder de rook van een grote stad ligt is de prijs een stuk hoger maar……Men krijgt een mooie klassieke gerenoveerde Hongaarse boerderij op korte afstand van Pécs!

 

 

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 32653
Prijs: € 36.500
Woonoppervlakte: 85 m2
Perceeloppervlakte: 1,290 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 919
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Ja

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties