Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Görcsönydoboka

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1009
Voeg toe aan favorieten
1973
Verkocht

Beschrijving

Grotendeels gerenoveerde boerderij.

 

Centraal gelegen tussen Himesháza (12 minuten via de M6) en het welvarende Somberek (6 minuten) ligt het dorp Görcsönydoboka. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen voorhanden zoals een buurtwinkel,  maar op maar enkele minuten afstand liggen grotere dorpen men meer voorzieningen heeft. Het dorp ziet er verzorgd en netjes uit. De belangrijke (historische) stad Mohács is met een kleine 20 minuten te bereiken. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Görcsönydoboka is goed omdat het dorp direct aan de provinciale en doorgaande weg ligt. Het is een echt Schwaben dorp waar nog redelijk veel Duits gesproken wordt. Pécs is via de snelweg (M6) binnen 40 minuten te bereiken. Gewoon een ideale ligging dus!

De boerderij is de afgelopen jaren ingrijpend verbouwd en is voor 95% af. Alleen het verfwerk en wat stukwerk dient nog te worden gedaan, maar is gewoon goed en direct bewoonbaar. Het dak van het woongedeelte, de elektra en waterleidingen zijn vernieuwd en bijna alle kamers m.u.v. de voorste kamer zijn voorzien van een betonnen vloer. De muren en fundering zijn vochtwerend gemaakt dus van optrekkend vocht is geen sprake meer. Alle gasleidingen zijn vernieuwd en ook de daarbij behorende ont-beluchting. Bijna alle kamers zijn voorzien van een tegelvloer en of parket. Alleen de voorste kamer heeft nog de originele houten vloer en alle muren zijn gestukt en enkele geverfd. Er zijn kunststof kozijnen en deuren met dubbele beglazing. Het woonoppervlak is ongeveer 100 m2 en er is een woonkamer, een leefkeuken, een badkamer, een separaat toilet, 2 slaapkamers en een opslagruimte. Doordat men de indeling van de boerderij ietwat heeft aangepast is er nu een meer praktische indeling ontstaan zonder dat de sfeer anders wordt. Aangrenzend is een bijgebouw met wijnkelder en uiteraard ontbreekt een gerenoveerde waterput ook niet.

Het unieke aan deze boerderij is toch wel het feit dat het geheel omheinde perceel van 1280 m2 ongeveer 24 meter breed is en dus heel ruimtelijk aanvoelt. Aan de achterzijde en voorzijde heeft men een vrij en panoramisch uitzicht!

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectors. Internet (breedband) en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een Top boerderij in een mooie omgeving en dat voor een scherpe prijs!

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 51356
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 100 m2
Perceeloppervlakte: 1,280 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1009
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Achtertuin
Bijgebouwen
Elektra
Gas
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Panoramisch uitzicht
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties