Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Gödre

€ 129.000
Referentienummer: 998
Voeg toe aan favorieten
243
Nieuw

Beschrijving

Werkelijk een ” Parel”!

 

 

Centraal gelegen in de driehoek Kaposvár – Dombovár – Sásd ligt in een prachtige natuurlijke en heuvelachtige het middelgrote dorp Gödre . Hier zijn nog veel basisvoorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels, een postkantoor, een  school en een uiteraard een kroeg. De hoofdstad van de provincie Somogy, Kaposvár is binnen 20 minuten te bereiken en Dombovár is ietwat verder, maar wel in 30 minuten te bereiken. Sásd  met ongeveer 3000 inwoners is met 20 minuten het dichtstbij. Zelfs de prachtige winkelstad Pécs ligt op een klein uurtje. Men ziet….. Winkelmogelijkheden genoeg! De bereikbaarheid van en naar Gödre is gewoon goed, via de 66 en dat kan men ook zeggen over het openbare vervoer. In het dorp en de directe omgeving wonen diverse Nederlanders, Belgen en Duitsers veelal permanent.

 

 

Deze majestueuze ruime L-vormige woning is in een uitstekende en direct bewoonbare staat en van al het moderne gemak voorzien. Het is duidelijk te zien dat de complete renovatie zeer goed is uitgevoerd en er gebruik is gemaakt van hoogwaardige materialen. Alleen de muren zijn blijven staan en vandaaruit alles opnieuw opgebouwd met behoud van diverse authentieke details. Nieuw dak, nieuwe elektra (3 maal 32 A), nieuwe waterleidingen, de muren zijn professioneel geïnjecteerd, zodat er geen sprake is van optrekkend vocht. De buitenmuren zijn voorzien van een isolatielaag en alle ramen en deuren zijn van kunststof en met tripple pane glas voorzien. Van de aangrenzende schuur is een op zich staand gastenverblijf met eigen ingang gemaakt, voorzien van een eigen badkamer en toilet en een open ruimte geschikt als slaapkamer en of woonkamer. Het is heel makkelijk om dit gastenverblijf (als men dit wenst) via een doorgang direct te verbinden met het hoofdhuis.

 

 

De woning met een woonoppervlak van ongeveer 150 m2 , is gelegen in een rustige zijstraat, met alleen bestemmingsverkeer en heeft door de hogere ligging en het glooiende perceel een werkelijk prachtig panoramisch uitzicht over de natuur en het dorp! Het gedeeltelijk omheinde perceel van 3472 m2 is voor Hongaarse begrippen buitengewoon breed en glooiend en voorzien van enkele mooie details zoals : een waterpas gelegd betonnen dek voor het zwembad, een ruime hoger gelegen talud voor een ruim terras of iets dergelijks. Er is aangrenzend aan het gastenverblijf ook een ruime garage met een aansluiting om een elektrische auto op te laden (geen laadpaal) Uiteraard ontbreekt een wijnkelder ook niet. Deze woning is met uitstek geschikt voor gezinnen en permante bewoning. Het is een echte familiewoning!

 

 

Hoofdhuis en garage: ongeveer 150 m2 + 23 m2.

  • zeer ruim overdekt terras
  • centrale ingang met links en rechts een gesloten hal.
  • ruime woonkamer(24 m2) , ruime eetkamer (14 m2), 3 ruime slaapkamers (19, 11,11 m2), keuken (7 m2), bijkeuken (4 m2), een separaat toilet en een badkamer (5 m2).
  • de zolder is voorzien van een geïsoleerde vloer en volledig beloopbaar en zeer geschikt om voor allerlei doeleinden.
  • garage van ongeveer 23 m2

 

 

Gastenverblijf: ongeveer 26 m2

  • open woon/slaapkamer
  • badkamer met toilet.

In alles is te zien dat de huidige eigenaren alles met veel smaak en stijl gedaan hebben en let op…. de woning wordt verkocht inclusief de aanwezige, smaakvol en uitstekend bij de stijl van de woning passend meubels verkocht (m.u.v. enkele persoonlijke spullen).

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV op elektra. Internet (glasvezel) en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Mooi gelegen gerenoveerde ruime woning waar men zonder zorgen en extra werk heerlijk kan gaan genieten van het mooie Hongaarse leven!

 

Prijs : 129.000,- Kosten Koper

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 47348
Prijs: € 129.000
Woonoppervlakte: 200 m2
Perceeloppervlakte: 372 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Referentienummer: 998
Garages: 1
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties