Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Geresdlak

€ 55.000
Referentienummer: 1006
Voeg toe aan favorieten
738
Nieuw

Beschrijving

Ruime majestueuze boerderij!

 

Gelegen tussen Pécs en Mohács ligt het dorp Geresdlak. Men heeft hier nog alle voorzieningen voorhanden welke nodig zijn voor het dagelijkse leven zoals een supermarkt, een school, een kinderdagopvang, een buurtwinkel, een postkantoor en een dokter. Er is zelfs een benzinestation. De omgeving is heuvelachtig en er zijn diverse wijngebieden met veel wandel en fietsmogelijkheden. De verbindingen van en naar Geresdlak zijn goed ook het openbaar vervoer.

Mohács is binnen 15 minuten te bereiken en de prachtige stad Pécs binnen 45 minuten.

U houdt van ruimte maar wilt wel het centrum met alle voorzieningen om de hoek en absoluut niet te veel werk in de tuin……. Dan is dit uw kans! De ruime en in goede staat verkerende boerderij is gelegen (bijna) midden in het centrum van dit leuke Schwaben dorp met alle voorzieningen op loopafstand. Mooi gelegen op een hoek en ook ietwat hoger gelegen zodat men niet een directe inkijk heeft vanuit de weg. De L-vormige boerderij is de afgelopen 2 jaar flink gemoderniseerd, maar met behoud van veel authentieke details. De mooie originele paneeldeuren, de luiken de pilaren buiten en ga zo maar door. Alles is met liefde gedaan en onderhouden en dat kan men echt zien. Het woonoppervlak is met ongeveer 145 m2 ruim en is een hal, een zitkamer, een ruime slaapkamer, een leefkeuken, een woonkamer en nog twee ruime kamers. Direct aangrenzend de garage , de zomerkeuken nog 2 aangrenzende ruimtes. Hier kan makkelijk een gastenverblijf van worden gemaakt want alle voorzieningen zijn reeds voorhanden en in de bouwtekening is hier ook reeds rekening mee gehouden. (op de tekening is er een woonkamer, een slaapkamer en toilet ingetekend maar nu nog gewoon in originele staat) Het geheel staat op een hoekperceel van 476 m2.

Elektra (75 Amp) , gas en water is aanwezig en de afwatering gaat via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectors, maar alle leidingen om CV aan te leggen zijn reeds voorhanden. Snel internet en Tv is mogelijk.

Gewoon een zeer ruime majestueuze L-vormige boerderij, gelegen in een zeer centraal gelegen, net en verzorgd dorp met nog veel voorzieningen!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 50697
Prijs: € 55.000
Woonoppervlakte: 145 m2
Perceeloppervlakte: 476 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1006
Garages: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Garage
Gas
Gas verwarming
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties