Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Értény

Referentienummer: 613
Voeg toe aan favorieten
6935
Verkocht
MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Beschrijving

Ruime, traditionele karakteristieke Hongaarse woonboerderij in een rustiek dorp ten zuiden van het Balatonmeer, gelegen op een ruim perceel met een prachtig uitzicht!

 

Het pand dient weliswaar gedeeltelijk gerenoveerd en gemoderniseerd te worden, maar is verder degelijk gebouwd en de belangrijkste zaken zijn alle in redelijk goede staat.

 

Diverse zaken zijn reeds vernieuwd, daarnaast zijn er veel materialen aanwezig om zaken als de badkamer verder te vernieuwen. Diverse authentieke elementen zijn nog herkenbaar.

 

De kamers bevinden zich traditioneel achter elkaar allemaal op de begane grond; verdieping is bergzolder. Indeling.: veranda, entree, een ruime eetkeuken, een voorraadkamer, een badkamer met ligbad en toilet, 3 ruime (slaap-)kamers. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich een zomerkeuken, een berging en opslagruimte; deze ruimten zijn eventueel bij de woning te trekken. Los van de woning staan er nog enkele stallen en overige bijgebouwtjes, waaronder een (wijn)kelder. Het pand is gelegen op een mooi breed en diep perceel van ca. 2500 m2, grotendeels vlak, met een deel licht glooiend, iets hoger, van hieruit heeft men een prachtig uitzicht op het dorp en de omliggende heuvels. Eventueel is aan de achterzijde een extra bouwperceel (ca. 2000 m2) er los bij te koop.

 

Het huis is gelegen in een groene rustige, doodlopende straat aan de rand van het dorpje Értény, dat gelegen is in een vallei en omringd wordt door uitgestrekte beboste heuvels.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 52362
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 2,478 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 613
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Optie
Bijgebouwen
Elektra
Internet mogelijk
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Wijnkelder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties