Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Egerág

€ 149.995
Referentienummer: 1065
Voeg toe aan favorieten
1198
Euro
Prijsaanpassing

Beschrijving

Zeer ruime woning gelegen in een geliefd dorp!

 

Gelegen in een mooie heuvelachtige omgeving ligt het middelgrote dorp Egerág. Dit zeer geliefde en verzorgde dorp heeft nog diverse voorzieningen zoals een school, kinderdagopvang, wat buurtwinkels, een supermarktje, een huisarts, een postkantoor en een kroeg. De prachtige stad Pécs ligt op 15 km en is binnen 20 minuten te bereiken. De omgeving kenmerkt zicht door de vele bossen en heuvels. Natuur, natuur en nog eens natuur. Egerág is hierdoor een zeer geliefd en gewild dorp om te wonen en daardoor ook een van de duurdere dorpen.

Deze ruime woning heeft een echt “eigen” gezicht waardoor de woning ook buiten het “normale” valt. Met een woonoppervlak van ruim 220 m2 ideaal voor gezinnen en zelfs voor 2 gezinnen. Het voorste gedeelte is in 1995 gebouwd en de aanbouw in 2004.  Er zijn 2 ingangen, één via het oude gedeelte en één via het nieuwe gedeelte.  Via een ruime hal komt u in de woonkamer, een badkamer met toilet aan de rechterzijde en de keuken aan de linker zijde.  Via een vaste trap gaat u naar de 1e verdieping met een overloop, een balkon en 3 slaapkamers en de 2e badkamer met toilet.

U kunt binnendoor, maar ook buitenom naar het nieuwe gedeelte waar een zeer ruime slaap/woonkamer is en een 3e badkamer met toilet. Het geheel staat op een vrij smal (wel standaard in deze straat) maar wel dieper perceel van 971 m2 met een afzetting in het midden met terrassen waarvan een ruim overdekt terras met zomerkeuken. Via een poort kom je op het achterste gedeelte van het perceel. De woning is via een elektrische poort te bereiken.  Het oude gedeelte is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, horren en rolluiken en het nieuwe gedeelte is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, horren en rolluiken. Via een vaste trap (met luik) komt u in een ruime kelder en werkplaats. Hier staat ook de ketel van de CV.

Elektra, water en gas is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas met overal vloerverwarming. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig.

Gewoon een zeer ruime woning welke geschikt is voor een meer gezins huishouding!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 63213
Prijs: € 149.995
Woonoppervlakte: 220 m2
Perceeloppervlakte: 971 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 4
Badkamers: 4
Referentienummer: 1065
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Balkon
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Vloerverwarming
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties