Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Een nette woning in Felsőszentmárton

€ 48.500
Voeg toe aan favorieten
494
Euro

Beschrijving

Midden in een landelijke en natuurlijke omgeving en nabij de Drava rivier ligt het dorp Felsőszentmárton . Het is een middelgroot dorp en alle voorzieningen zoals een supermarkt, buurtwinkel, school, apotheek , café en postkantoor zijn aanwezig. Tevens is er ook een dokterspost. Op 25 minuten rijden ( 14 km ) ligt het wat grotere dorp Sellye met ongeveer 2900 inwoners met nog meer winkels en vertier mogelijkheden. De prachtige winkelstad Pécs is in een klein uur te bereiken. De bereikbaarheid van en naar Felsőszentmárton is goed.

Het gaat hier om een nette praktische woning, gebouwd rond 1965, gelegen in een leuk dorp met de nodige voorzieningen maar een modernisatie op diverse punten kan geen kwaad. Hier kun je rustig de tijd voor nemen want noodzakelijk is het niet en de woning is direct bewoonbaar. Met een woonoppervlak van ongeveer 110 m2 is groot genoeg voor permanente bewoning en dit type woning heeft ook een praktische indeling. Er is een hal, keuken met eetkamer, woonkamer, 2 slaapkamers, kleine extra ( slaap ) kamer of hobbyruimte en een badkamer met toilet. Het geheel staat op een praktisch en omheind perceel van 1685 m2 en uiteraard ontbreken de bijgebouwen waaronder een garage ook niet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is een CV gestookt op hout. Internet en tv aansluiting zijn aanwezig.
Ideaal om mee te starten…..degelijke woning met weinig!
Adres: Fő utca 75
Staat / Provincie:
Postcode: 7968
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 74613
Prijs: € 48.500
Woonoppervlakte: 110 m2
Perceeloppervlakte: 1,685 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Achtertuin
Bijgebouw
centrale verwarming op hout
Elektra
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties