Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Dunaszekcső

€ 1
Referentienummer: 1021
Voeg toe aan favorieten
3066
Verkocht

Beschrijving

Unieke ligging op maar 25 meter van de Donau !

 

Zeer nabij gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, een buurtwinkel, een dokter, een school, een kinderdagverblijf, een bank, een apotheek, een tankstation en eet- en drinkgelegenheden. Er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt. De omgeving is heuvelachtig en veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Dunaszekcső is goed. De gezellige stad Mohács is binnen 10 minuten te bereiken (10 km) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.

 

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed, want het dorp ligt aan de provinciale weg (N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken.

 

Deze woning koopt men feitelijk alleen al om de unieke ligging, want de woning ligt op maar 25 meter van de Donau en door de hogere ligging heeft u een sensationeel uitzicht over dezelfde Donau!!  Gelegen in een gedeelte van Dunaszekcső waar nog enkele huizen dicht aan de oever van de Donau liggen en ook nog in een doodlopende straat met alleen bestemmingsverkeer. Werkelijk uitzonderlijk. De straat en de woning op zich is niet zo bijzonder want het gaat hier eigenlijk om een stenen klassieke kwadraat woning met een woonoppervlakte van ongeveer 75 m2. Er is een ruime hal met de hoofdingang, een keuken, 2 slaapkamers, een woonkamer en een badkamer met toilet. Aan de achterzijde via de keuken komt u op het eerste gedeeltelijk overdekte terras met een extra ruimte met een douche en toilet. Dan wordt het pas echt interessant. Via een trap komt u op het nieuwe aangelegde half open terras van maar liefst 30 m2 met een volledig vrij uitzicht op en over de Donau, welke zo dichtbij is dat men bij wijze van spreken vanuit het terras zo de hengel kan uitwerpen. Het geheel omheinde perceel van 335 m2 heeft een eigen poort naar de Donau toe. Want de laatste 25 meter tot aan de Donau blijven altijd van het Duna-Dráva National Park (Duna-Dráva Nemzeti Park).

 

Zelden zo een mooie ligging aan de oever van de Donau!!

 

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er gasconvectors.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

 

Niet goedkoop maar de ligging rechtvaardigt iedere euro !

Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 53131
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 75 m2
Perceeloppervlakte: 335 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1021
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Uitzicht op de rivier
Water

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties