Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Dunaszekcső

€ 1 VERKOCHT
Referentienummer: 1014
Voeg toe aan favorieten
1496
Verkocht

Beschrijving

Leuke klassieke boerderij met werk!

Zeer nabij gelegen aan de rivier Donau ligt het middelgrote dorp Dunaszekcső. Hier zijn alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, een  buurtwinkel, een dokter, een apotheek, een tankstation en meerdere eetgelegenheden. Er zijn ook diverse wijngebieden in de buurt. De omgeving is heuvelachtig en met veel natuur omgeven. De bereikbaarheid van en naar Dunaszekcső is goed. De gezellige stad Mohács is binnen 10 minuten te bereiken (10 km) en vanuit hier kan men een boottocht maken over de Donau of de oversteek maken naar Bács-Kiskun. De prachtige stad Pécs is binnen 45 minuten te bereiken.

Qua bereikbaarheid is het helemaal goed want het dorp ligt aan de provinciale weg (N57) en de autosnelweg naar Boedapest, de M6, is binnen 5 minuten te bereiken.

Deze boerderij is in een redelijke staat, maar kan wel een renovatie/ modernisatie gebruiken. Het dak is wel reeds in 2011 gerenoveerd en de elektra is in 2016 vervangen dus dat scheelt weer. Er is een goot aan beide kanten. Het woonoppervlak is ongeveer 112 m2 en heeft een hal, een keuken, 2 kamers, een badkamer met toilet , een keuken met bijkeuken en 3 kamers. Op het ruime perceel van 2448 m2 staan diverse bijgebouwen en een waterput. De boerderij is van gemengd materiaal en droog.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via het riool. Als verwarming zijn er houtkachels.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Leuke boerderij met werk maar wel gelegen in een levendig en groot dorp en maar op 5 minuten van Mohács.

Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 52083
Prijs: € 1 VERKOCHT
Woonoppervlakte: 112 m2
Perceeloppervlakte: 2,448 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Referentienummer: 1014
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties