Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Drávafok

€ 28.500
Referentienummer: 931
Voeg toe aan favorieten
1954

Beschrijving

Zeer ruime woning voor een scherpe prijs!

 

In het zuiden en vlakbij de Kroatische grens en de Dráva rivier ligt het dorp Drávafok. Hier zijn nog enkele basisvoorzieningen aanwezig. Het is een gemiddeld en typisch Hongaars dorp. De bereikbaarheid van en naar het dorp zijn goed. De omgeving is landelijk en redelijk vlak. De stad Szigetvár is binnen 10 minuten te bereiken waar men de beschikking heeft over alle voorzieningen die horen bij een stad.

De woning is in een goede en direct bewoonbare staat en heeft een woonoppervlakte van maar liefst 176 m2. Er is een woonkamer, een ruime leefkeuken met provisiekamer,een badkamer, een separaat toilet, een wasruimte  en  3 slaapkamers. Op de 1e verdieping zijn er maar liefst 6 kamers, een overloop en een extra wc met de mogelijk tot een badkamer.

Op het ruime perceel van 5204 m2 staan diverse bijgebouwen waaronder een ruime stal/schuur. Uiteraard ontbreekt een kelder ook niet.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een CV gestookt op hout en er is een typisch Hongaarse tegelkachel aanwezig. Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Ruime en in goede staat verkerende woning voor en absolute scherpe prijs!

Stad:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 34837
Prijs: € 28.500
Woonoppervlakte: 176 m2
Perceeloppervlakte: 5,204 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 6
Badkamers: 2
Referentienummer: 931
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties