Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Cserénfa

€ 1
Referentienummer: 1045
Voeg toe aan favorieten
1466
Verkocht

Beschrijving

Leuke gerenoveerde vakantiewoning!

 

Centraal gelegen ten opzichte van KaposvárSzigetvár en Pécs ligt het kleine dorp Cserénfa waar nog enkele basisvoorzieningen aanwezig zijn en de slager, de bakker en de groenteboer nog met een busje aan huis komen. Gelegen in een prachtige heuvelachtige en met veel natuur omgeven omgeving. Kaposvár is een kleine 15 minuten en Szigetvár 20 minuten en voor het echte winkelen kan men naar de mooie stad Pécs en daar is men binnen 55 minuten. De bereikbaarheid van en naar Cserénfa is goed.

Deze leuke en in goede staat verkerende vakantiewoning is heel mooi gelegen en heeft een prachtig panoramisch uitzicht. Het komt niet zo vaak voor dat een woning midden voor op het perceel ligt, maar in dit geval is dat wel het geval waardoor men om de woning heen kan lopen. Doordat het perceel glooiend is en het grootste gedeelte op een heuvel ligt en bebost is heeft men een achtertuin met veel privacy. Het totale grondstuk bestaat uit 2 percelen namelijk het perceel waar de woning op staat (3805 m2) en het 2e perceel aan de overkant van de weg van maar liefst 4745 m2 dus in totaal 8550 m2! Ideaal om paarden of kleinvee te houden. Doordat de woning hoger ligt heeft men een mooi panoramisch uitzicht over de heuvels.

Geheel gerenoveerd en voorzien van: Een nieuw dak, elektra, waterleidingen, houten kozijnen met dubbele beglazing, horren en rolluiken. Alle voorbereidingen om een CV aan te sluiten zijn aanwezig en in iedere kamer zijn de aansluitingen. Het ruime overdekte terras van 28 m2 zorgt voor extra leefruimte en doordat het aan de achterzijde is ook voor privacy. Met een woonoppervlak van ongeveer 60 m2 is het niet zo heel groot, maar wel praktisch ingedeeld. Een entree, een keuken, een badkamer, een separaat toilet, aan de linkerzijde een woonkamer en aan de rechterzijde een slaapkamer.

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel maar gas ligt in de straat en kan worden doorgetrokken tot in de woning. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Gewoon een leuke vakantiewoning zonder veel zorgen en men kan meteen genieten van het Hongaarse leven.

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 59755
Prijs: € 1
Woonoppervlakte: 60 m2
Perceeloppervlakte: 8,550 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1045
Terrassen: 1
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Carpoort
Direct beschikbaar
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties