Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Csányoszró

€ 59.000
Referentienummer: 1069
Voeg toe aan favorieten
1987

Beschrijving

Nette ruime boerderij!
Diep in het zuiden van het comitaat Baranya ligt het dorp Csányoszró . Hier zijn nog de noodzakelijke voorzieningen aanwezig zoals buurtwinkels, een café, een supermarkt en een postkantoor. De grotere plaats Sellye (2500 inwoners) ligt op 10 km en is binnen 15 minuten te bereiken. Szigetvár is met 12.000 inwoners ook niet zo heel ver weg en binnen 30 minuten te bereiken. Zelfs de prachtige winkelstad Pécs is binnen een uurtje te bereiken. De verbindingen van en naar Csányoszró zijn goed. De omgeving is vlak en weids en minder bewoners per km2.
Deze echte dorpsboerderij (een voormalige Hoefsmidse uit 1894) is gelegen aan de doorgaande weg in een goede en direct bewoonbare staat en voorzien van al het moderne comfort. Als extra is toch wel de grote schuur van ruim 90 m2, ideaal om in te hobbyen!  Het omheinde perceel van 733 m2 is praktisch en makkelijk in onderhoud. Niet te groot en niet te klein. Eigen parkeergelegenheid onder de grote carport. Onder het ruime overdekte en verlichte terras is het heerlijk vertoeven en heeft men een vrij uitzicht over de tuin. Het woonoppervlak is ongeveer 120 m2 en er is een ruime hal waar men binnen komt, een ruime leefkeuken met eetkamer, 2 slaapkamers, een woonkamer en een badkamer en een separaat toilet. Een kelder onder het huis ontbreekt ook niet, op achter op het perceel is een waterput. Veel zaken zijn vernieuwd zoals de elektra, boiler, nieuwe rolluiken, nieuwe gas/verwarmingsketel, krachtstroom aangelegd en op dit moment wordt er riolering aangelegd welke eind november klaar zal zijn.
Elektra, water en gas is aanwezig. De afwatering loopt via het riool. Als verwarming is er een CV op gas en houtkachels.  Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.
Ideaal voor iemand die het Hongaarse leven wil proeven en proberen en geen hoge investeringskosten wil hebben maar wel al het moderne comfort !
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 65258
Prijs: € 59.000
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 733 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 1069
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Bijgebouwen
Carpoort
Elektra
Gas verwarming
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Opslag
Riolering
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties