Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Charmante boerderij met zwembad in Kalaznó

€ 129.000
Voeg toe aan favorieten
838
Euro

Beschrijving

Gelegen tussen Tamási en Szekzárd ( de hoofdstad van Tolna) en dicht aan de provinciale weg ( 65 ) ligt het kleine dorp Kalazno. In het dorp zijn nog enkele minimale voorzieningen aanwezig maar voor het echte winkelen bent u binnen een kleine 25 minuten in zowel Tamási en Szekzárd….hier heeft men veel winkel, eet en drink mogelijkheden. De omgeving kenmerkt zich door het heuvelachtige en de natuur en bossen. Er zijn veel fiets en wandelmogelijkheden. In deze regio zijn er ook diverse bekende wijngebieden met heerlijke wijn en vergeet ook de thermaal baden niet. In het dorp wonen inmiddels enkele Nederlanders, Belgen en Duitsers permanent of semipermanent. Het dorp is ook zeer in trek bij Hongaren uit Boedapest die in deze mooie omgeving een vakantie/weekendhuis hebben.

Deze in goede staat verkerende en direct bewoonbare staat is toch wel een pareltje te noemen met een prachtig panoramisch uitzicht aan de achterzijde. Met een woonoppervlak van ongeveer 85 m2 ideaal voor een 2-persoonshuishouden. Er is een hal, keuken, badkamer met toilet, 2 slaapkamers en een woonkamer met openslaande deuren welke uitkomen op het ruime hoger gelegen terras. Het oude gedeelte van de boerderij is uit midden 16oo dus men kan wel spreken over een woning met historie. Zittend op het terras en kijkend over de lager gelegen tuin met zwembad is een plaatsje uit een vakantiefolder!

Het geheel staat op een perceel van 1256 m2 met uiteraard een eigen waterput, opslag en een 2e overdekt terras met pizzaoven. De tuin grenst direct aan de vrije natuur wat plezierig is want men heeft wel de lusten maar niet de lasten om een tuin te onderhouden. Het mooi gelegen en recent aangelegde zwembad is voorzien van een modern zuiveringssysteem ( zoetwater/zandfilter ) en voorzien van een timer zodat men weinig werk heeft. Uiteraard kan het zwembad met een afdekzeil worden afgedekt.

ZEER BELANGRIJK: in de maand juli 2023 wordt het gehele dak vernieuwd. Niet omdat het lekt of slecht is maar de huidige eigenaren houden van goed onderhoud en willen dat het dak weer 50 jaar mee kan!

Elektra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming is er een houtkachel, paneelverwarming is mogelijk.  Internet en tv aansluiting is mogelijk.

Instap klare boerderij met zwembad en panoramisch uitzicht gelegen in een mooie natuurlijke omgeving en toch nabij de grote stad.

LET OP: de prijs is inclusief het nieuwe dak !!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Postcode: 7194
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 71433
Prijs: € 129.000
Woonoppervlakte: 85 m2
Perceeloppervlakte: 1,256 m2
Kamers: 3
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Achtertuin
Balkon
Bijgebouwen
Gedeeltelijk gerenoveerd
Houtkachel
Internet mogelijk
Omheinde tuin
Panoramisch uitzicht
Sceptic tank
TV en telefoon mogelijk
Voortuin
Water
Water uit eigen bron
Zolder
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties