Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Cered

€ 160.000
Referentienummer: 49
Voeg toe aan favorieten
5049
Verkocht o.v.b
Camping

Beschrijving

EENMALIGE EN TIJDELIJKE PRIJSAANPASSING!

 

In top staat verkerende camping te koop!

Gelegen in het uiterste noorden van Hongarije en in het comitaat Nográd ligt het middelgrote dorp Cered. Hier zijn nog alle voorzieningen voorhanden zoals een supermarkt, buurtwinkel, apotheek, dokter, enkele eet- en drink gelegenheden en een bank. De Slowaakse grens is op een steenworp afstand. De omgeving is met veel natuurschoon ,bergen en meertjes omgeven. Er zijn veel wandel en fietsroutes en vergeet de jachtmogelijkheden niet!
In het voormalige grensgebouw is met veel smaak en oog voor detail een werkelijk unieke en uitzonderlijke mooie camping/B&B gerealiseerd. Alles straalt liefde voor het vakmanschap uit en de uitvoering is buitengewoon luxe!
De camping/B&B is geheel vrij gelegen en staat op een perceel van ongeveer 1 ha ( 10.000 m2 ) midden in een prachtig natuurpark en met een bruikbare woonoppervlak is maar liefst 2000 m2!

Er is gekozen om een mediterraanse sfeer te creëren. Het complex bestaat uit grote gebouwen met super dergelijke muren van 40 cm dik en een gewelfde kelder. Het geheel is compleet gerenoveerd waardoor men geen grote uitgaven meer heeft en alleen het normale onderhoud.

Het grote hoofdgebouw is centraal gelegen in het midden en heeft een oppervlakte van 480 m2 (40 m x 12 meter breed ) en de 2e verdieping is ook nog 480 m2. Er is ook nog een prachtige gewelfde kelder over hele lengte van 40 meter. In dit gebouw is voorlopig alleen een grotsauna gerealiseerd voor 16 personen.
Op de begane grond zijn in totaal 12 kamers en een sportschool met alles er op en er aan mag uiteraard ook niet ontbreken!
Er zijn 2 officiers verblijven waar 2 prachtige villa`s onder 1 kap hebben gerealiseerd met 4 slaapkamers, 2 woonkamers/open keuken, 2 badkamers en een prachtig terras met uitkijk over de bergen en natuur.

Aan een zijde van deze villa is er een overdekte aanbouw voor hout voor de winter en aan andere kant is hondenkennel met 2 prachtige huisjes in stijl van villa.
Aan de andere zijde is de voormalige paardenstal omgetoverd tot een extra ruime en luxe villa met 100 m2 overdekte terrassen er om heen. De tweede verdieping is nog niet helemaal af maar er is een begin gemaakt met het maken van studios. Er is tevens een bioscoop en discozaal voor campinggasten.

Uiteraard zijn alle voorzieningen om de gasten te vermaken aanwezig zoals een keuken, badkamer en grote beamer / disco installatie.

Wat is nog allemaal aanwezig op dit unieke object?
Een carport van 12 meter lang en 5 meter breed met voorraad hout voor volgend jaar.
Een grote werkplaats en of werkruimte, overdekte barbecueplaats met zitgedeelte.
2 legertenten en meer ruimte om extra tenten te plaatsen, dus extra inkomsten.
Er is buitengewoon veel werk en aandacht besteed aan het zwembad en alles wat er mee van doen heeft.

Het zwembad is 10 x 5 meter en wordt gezuiverd via een computer / filter systeem. Overal is sfeerverlichting aangebracht en rond het zwembad zijn overdekte hangmatten met terras. Uiteraard is er een vrouwen en mannen wc plus een aparte wasgelegenheid voor de campinggasten. Voor de campinggasten zijn er douches. Een bar met een overdekte eetzaal en buitenkeuken maken het geheel compleet.

Er is bewust gekozen om het zwembad op een heuvel te plaatsen zodat men een pracht panoramisch uitzicht heeft!

Op het ruime perceel van 1 ha staan vele fruitbomen en vele druivenranken en uiteraard ontbreekt een moestuin ook niet.
Belangrijk om te weten is wel dat de toegangsweg naar de Camping/B&B niet geasfalteerd maar een grintweg is…..deze toegangsweg/onderhoud valt onder de verantwoordelijkheid van de gemeente maar in de praktijk dient men deze weg zelf goed te onderhouden.
Electra en water is aanwezig en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er o.a houtkachels. Internet en tv kan via de satelliet ( € 60,- per maand )

Men komt zelden in deze mooie omgeving zo een mooie en bedrijfsklare camping/B&B
tegen…Het kost wat maar……Men krijgt ook ongelofelijk veel….En in een topkwaliteit!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 26349
Prijs: € 160.000
Perceeloppervlakte: 9,181 m2
Referentienummer: 49
Gemeubeld: Ja
Optie voor meer grond: Ja
Afstand tot de stad: 26 km
Bijgebouw
Carpoort
Centrale verwarming
Elektriciteit
Gas
Satelliet
Septische tank
Water
Zwembad

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties