Geavanceerd Zoeken

€ 0 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Bonyhád

€ 150.000
Referentienummer: 1072
Voeg toe aan favorieten
651

Beschrijving

Uniek gelegen jachthuis!

Soms zijn er objecten die door hun ligging toch wel uniek genoemd kunnen worden en dit is zo een object!  Gelegen in het buitengebied van de leuke stad Bonyhád en richting Grábóc ligt dit speciale jachthuis waar men zich echt helemaal vrij kan voelen. Rust ruimte en vrijheid en heel veel natuur! De omgeving is heuvelachtig en bosrijk en uiteraard ontbreken de weilanden ook niet. Ondanks dat men volledig vrij (geïsoleerd) woont is de stad Bonyhád om de hoek en binnen 10 minuten (8 km) te bereiken. Vanuit de gewone geasfalteerde weg is het nog een kleine 200 meter via een zandpad naar de woning. In Bonyhád zijn alle voorzieningen ruim voorhanden zoals een kleuterschool, een basisschool en een middelbare school, winkels, eet- en drinkgelegenheden, een ziekenhuis, huisartsen, een apotheek, een postkantoor, banken en ga zo maar door.

Het jachthuis is met 71 m2 woonoppervlak niet heel groot, maar wel groot genoeg voor permanente bewoning. Er is een woonkamer, een keuken met eetkamer, een slaapkamer, een opslag en een badkamer met toilet. Het geheel staat op 2 aangrenzende percelen met een totaal oppervlak van 9048 m2.  Wijnkelder en opslag en een overdekt terras ontbreken ook niet. Ja, het jachthuis is ingericht precies zoals een jachthuis dient te zijn ingericht: veel hout en schrootjes, maar dat is met een lik verf op te lossen. De zolder kan men ook nog bij de woning trekken en er mag in totaal 40 % bebouwd worden op de percelen dus dat biedt mogelijkheden genoeg. Ook om er een unieke camping te maken of houten chalets te plaatsen voor de verhuur!

Let op: dit object valt onder de lange aankoopprocedure zie link: https://hongarijehuis.nl/aankoop-procedure-tanyas-buitengebied-wijngebieden/

Elektra en water is aanwezig (waterput en centraal) en de afwatering loopt via een septic tank. Als verwarming zijn er elektra kachels en een open haard. Internet en tv aansluiting zijn mogelijk.

Dit is werkelijk een uniek object op een unieke locatie!

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 65735
Prijs: € 150.000
Woonoppervlakte: 71 m2
Perceeloppervlakte: 9,048 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Referentienummer: 1072
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Nee
Elektra
Houtkachel
Internet mogelijk
Kelder
Open haard
Panoramisch uitzicht
Perceel 4000 m2 -9000 m2
septic tank
TV en telefoon mogelijk
Water
Water uit eigen bron
Wijnkelder
Zolder

Neem contact met ons op!

Plan een bezichtiging?

Vergelijk Advertenties