Geavanceerd Zoeken

€ 1 tot € 350.000

we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Boerderij in Szatina

€ 26.900
Referentienummer: 431
Voeg toe aan favorieten
2608
MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Beschrijving

Fraai en rustiek gelegen ruime Hongaarse dorpswoning, in een pittoresk buurtschap aan de rand van de Mecsek.

 

Het huis is geschikt voor permanente bewoning, maar kan na renovatie ook gebruikt worden als vakantiehuis of als woonhuis met apart gastenhuis in het grote bijgebouw.

 

De woning heeft een keuken/eetkamer, 3 ruime (slaap-)kamers, een eenvoudige badkamer, een voorraadkamer en een grote (wijn-)kelder. Aan de achterzijde is een groot stenen bijgebouw, dat evt. omgebouwd kan worden als gastenhuis. Het pand is gelegen op een vrij en zee ruim gedeeltelijk vlak, gedeeltelijk glooiend perceel van ca. 6000 m2 met binnenplaats, gazon, fruitbomen en akker.

 

Door de vrije ligging in een klein buurtschap met een weids uitzicht heeft (met name vanuit de tuin) heeft men weinig inkijk en zit men echt ‘vrij’. De woning dient zowel van binnen als buiten gerenoveerd te worden, maar de belangrijkste onderdelen, zoals het dak en de dragende muren, zijn goed.

 

Ideaal voor wie een sfeervol Hongaars huis zoekt om geheel naar eigen smaak aan te passen, gelegen in een zeer idyllisch landschap!

 

Een huis kan men opknappen, de plek kan men niet veranderen….

Stad:
Omgeving:
Staat / Provincie:
Land: Hongarije
Bekijk op Google Maps
Woning ID: 30206
Prijs: € 26.900
Woonoppervlakte: 120 m2
Perceeloppervlakte: 6,000 m2
Kamers: 1
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Referentienummer: 431
Gemeubeld: Nee
Optie voor meer grond: Optie
Afstand tot de stad: 11 km

Vergelijk Advertenties